Haha, ipak ne, nema rnićpoa nijednog nego su tu muzike što sam skupljao godinama, a ima i jedno 20 filmova, al mislim da ću njih da obrišem po gledanju. Osim ako ne zajebem nekoga da mi kupi eksterni hard disk od terabajta za predstojeći rođendan.
Imao sam sličnu situaciju. Ma briši filmove. Pogledaš i briši. Kad hoćeš da gledaš, imaš net pa skini.
Ako će ti šta pomoći, bar malo da dobiješ prostora, skini program za brisanje duplikata. Skinućeš bar 5-10 giga muzike.
А није ти жао јадних керова што су се истраумирали је ли? То ти није жао него свог дупета људског а? А!?! Куда иде овај свет . . .
Фејловао си дебели...
Paperjasta, takav je naš narod. Naučilo to na silu i nepoštovanje.
skoro mi je krcat hard disk.
Pa istresi ga u kantu, ja tako sa pikslom radim i pomaže...
Побриши ону порњаву на коју си већ дрко.
Pa to za početak.
Meša pobrisao. Rezultat:
http://moneysmartguides.com/wp-content/uploads/2012/01/Occupy-Wall-Street.jpg
Остане само фолдер са системом. :Д
Haha, ipak ne, nema rnićpoa nijednog nego su tu muzike što sam skupljao godinama, a ima i jedno 20 filmova, al mislim da ću njih da obrišem po gledanju. Osim ako ne zajebem nekoga da mi kupi eksterni hard disk od terabajta za predstojeći rođendan.
Pa nareži to.
185 gigabajta da narežem na cedeove koje će da pojede vlaga? Evo sad ću. :)
UF!
Kad ti je rođendan?
Sutra! Cijeli dan!
Imao sam sličnu situaciju. Ma briši filmove. Pogledaš i briši. Kad hoćeš da gledaš, imaš net pa skini.
Ako će ti šta pomoći, bar malo da dobiješ prostora, skini program za brisanje duplikata. Skinućeš bar 5-10 giga muzike.
E? Djevac?
Djevac?
Horoskopski...
Е нек је са срећом!
Да честитам сад, пошто ћу сутра заборавити.
Ako niste pri parama mogu ja premjestit rođendan na neki drugi datum, ka ovo sad što sam prebačio bio.