Moram nekom da se izjadam :((

1. Ma ne gustiram, kao sokić je, popila jedan prst i dosta mi je...bolje da sam neku rakijicu.:)

2. bolje,ili što kaže baba slavna-kad najviše posla imaš ti odspavaj,pa onda kreni :)

3. Idem ja sad da okačim te zavese koje su i napravile početni karambol u veš mašini, pa ću posle da spavam :)

4. Danas sam 16. put pao matematiku. A imam ih dve :(

5. На ком си факсу? Опуштено, вуци их до 4. године, а после подмити професора. лоло

6. FON. Pre godinu dana sam poceo da trazim vezu za podmicivanje. Al bezuspesno.
    Ionako mi je isti djavo platio ih kroz skolarinu ili kroz mito. Muka mi je vise.

7. Познат ми је тај вид фрустрације, доста добро, нажалост.

8. Ne ozbiljno, povratio sam kad sam izasao iz sale.

9. Брале, јел ти можда пало на памет да ниси за факс?

10. Ne,al mi je palo na pamet da nisam za matematiku. Sto mi je sasvim OK,jer studiram jebeni MENADZMENT!

11. Ma podmiti bagru i to je to.

Ja tako vučem jednog manijaka na dva predmeta već 3 godine, imao sam još jedan kod njega koji sam položio iz devetog puta... Nema ljeba, sve ispite sam dao al' njegove ne može, jednostavno ne dopušta, prosjek po predmetu je 24 izlaska! Saću uzmem 1500€ i da tražim vezu za podmićivanje, svejedno mi ne gine toliko da dam....

12. Pokusao sam jednom da mu nagovestim da cu mu dati pare za prolaz, al odmah mi je odbrusio da odjebem, da ne bih najebao.
    A posto znam da moze da se plati ispit, jurim vezu,da bih coveku dao pare.

13. Ma ništa to lično, samo preko 'čovjeka od povjerenja' :D

14. Šta si pao usmeni ili pismeni? Ja pao matu 2 pet puta usmeni i dva puta pismeni a kec i trojku položio iz prve? I kod koga si odgovarao?

15. Zemljak,ja ne mogu do usmenog ni da dodjem

16. Da ga jebem brate si išao kod nekog od profesora da porazgovaraš? Si išao na časove?

17. Isao kod profesora, svi kazu da nisam dovoljno vezbao.
    Postepeno sam povecavao vreme za spremanje ispita, sad mi je 20ak dana po 6do8 sati normala. Nekoliko puta sam imao tacne zadatke, dovoljno za prolaz, al Baltic sa njegovim crtanjem munja skine pola bodova jer sam se otarasio ostatka jedan red kasnije.
    Spremim sve, dobijem zadatke, al uvek se nesto sjebe i to je to.

18. Brate ako možeš da ih vučeš do četvrte ti teraj, ja ne znam kako je sad al sam ja većinu težih ispita iz druge preneo u četvrtu...

19. Pa brate mogu,al do sad sam na matematike potrosio oko 2000e.
    Bolje mi je da dam 500e i otkacim ih obe,nego da placam duplo manje al da ih vucem jos dve godine.

EDIT: Ako slucajno cujes da neko ima kontakte,molim te mi javi.

20. Probudili su me iz najsladjeg sna. A i prosle noci nisam spavala. Razlajale se neke dzukele (to nisam ni cula), nego neki kreten iz bloka, komsija, bacio petardu-bombu da ih razjuri. Skocila sam iz kreveta, srce mi je bilo 300 u min! Kakvi ljudi, ne mogu da verujem! :-/

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.