Moram nekom da se izjadam :((

1. teča mi čekićem prebio palac, nesposoban čoek skroz. al mi kupio paklu L&M da se iskupi.

Aa jadan :( haha

2. izbio mi pandur crvenu.

3. Dobro je dok nije izbio bubreg.

4. јеси му реко да иде на косово?

5. Брате, теби сваки час ударају неке казне. Ја више не бих улазио у кола.

6. pff, da ga jebem...sad obišao seoski matični kafić, kročio tamo prvi put posle 5 meseci garant, ono, živa muzika, ali furaju neke okej narodnjake, klasika, imaju živi bubanj, gitaru, pevača, pevačicu koji solidno rade svoj posao kul. Videh vazda neku žensku decu, klinke, srednjoškolke, taj neki rang. Gledam šta je na tapetu, al nisam u tom fazonu ič. I mislim se, jebote, al se ostarelo...I kapiram da ću kad se budem oženio za jedno valjda 5 godina, jedna od njih biti i moja žena. Neminovno. Kad ja budem imao 35, ona će 20...nije baš to loše toliko.

7. боли те курац, тиће јебеш!

8. nije fora ovde u jebanju, već u nečemu drugom.

9. увек је фора у јебању брате, увек!

10. Nije poenta u jebanju, nego u šaranju.

11. kretenski komarac me ujeo na dva mesta na ruci, a jedno je bas na zglobu gde bi bio sat, pa ga non stop draskam rukavom (bice cesanja) a drugo na zglobu gde pocinje prst... ona najgora mesta za cesanje.

e, onda sam jutros video skota na plafonu i ubio ga. ali, napravio i je tako finu crvenu fleku da ne mogu da je obrisem!

kako da ga ubijem jos jednom polagano i mucno?

12. Šta si mu uradio uradio, nema nazad. I sastruži fleku.

13. Pi bem ti zivot. Izbegla 13. penziju zbog tricavih 54 dinara. Zivot je nekome majka, nekome maceha.

14. Идем да јебену операцију, и тако.
    Нервира ме што вадим јебену крв сваки дан, док не будем довољно здрав да идем, и увек сам нешто болестан, а чувам се.
    Јемен ти мене.

15. Ви пензионери само на своје дупе мислите!

16. Зна Мурињо

Ви пензионери само на своје дупе мислите!

Zamisli....... ne mozemo da pasemo travu.

17. Ал најдраже ми кад вас држава јебе у талу са Галеником. Оно, повећају вам пензију за 200 динара, а сви лекови поскупе за 5 посто, па оћете да поцркате лололо

18. E pa bas si se zajebo Muri....ja ne pijem nikakve lekove, bas nikakve... I sta je s tobom dete? Jel ti imas neki problem s penzionerima?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.