Зато теби ни нису дали 13. пензију, нису они луди.
Немам проблем никакав, него ме пензионери у глобалу живцирају. И кењате много.
Кад би отишла код доктора, преписали би ти нешто да се кљукаш, не брини. Немој да се чудиш кате стрефи срчка за пар дана :)
Вукајлија ми данас толико баговала, а мени дошла инспирација за дефиницију. Написао сам све то у Ворду и сада треба да препишем ту двометарску дефиницију и да линкујем све шта треба. Е животе луталицо...
Овако, да се изјаднишем и ја. Користиће. Наиме имао сам веома говњиву недељу, прво у понедељак однесем комп да ми подесе неке драјвере и курце око УСБ-а, пошто сам дудук постао за све што је компликованије од даљинца а тиче се технике, од тога се изродило да сам морао да форматирам хард и опростим се од пара од којх нисам планирао да се опростим. На сву муку товаре ме целе недеље да ће "сутра" да буде готово. Даље, прексиноћ на послу изгорим десну шаку тако квалитетно да ми кожа прстију изгледа као да је пеглана а на другом зглобу средњака имам повећи плик, добра страна тога је што и немам осећај у шакама па ми не смета да радим рукама. Јуче сјебем стомак јер сам сивоња и јео сам љуто, превише љутог, толико љутог да сам имао јебене грчеве у стомаку, оно, нисам био грлица него само јебени грчеви као да ракун копа јазбину унутра. Е данас, данас пребијем прст сатаром, добра страна тога је да нисам запео колико умем, иначе бих сада куцао са једним зглобом средњег прста леве руке мањка.
Е тако.
Е данас, данас пребијем прст сатаром, добра страна тога је да нисам запео колико умем, иначе бих сада куцао са једним зглобом средњег прста леве руке мањка.
Pa tako ti i treba. Kad koristis sataru. Ne bije se tako maaajka.
Зато теби ни нису дали 13. пензију, нису они луди.
Немам проблем никакав, него ме пензионери у глобалу живцирају. И кењате много.
Кад би отишла код доктора, преписали би ти нешто да се кљукаш, не брини. Немој да се чудиш кате стрефи срчка за пар дана :)
Hahaha Murinjo....negde sam procitala da sex preventivno deluje u slucaju srcke....
Па кажем ја да ћеш да овериш скоро :)
Ej dete, idi uci, pocela je skolska godina. Sladak si mi ti.
mačka glupa mi danas za rođendan donijela zmiju pred kuću.
Haha Zmaje.
Вукајлија ми данас толико баговала, а мени дошла инспирација за дефиницију. Написао сам све то у Ворду и сада треба да препишем ту двометарску дефиницију и да линкујем све шта треба. Е животе луталицо...
КОПИ ПЕЈСТ! КО-ПИ ПЕЈСТ!
KOPIIIIIIIIII PEJSTTTTTTTTTTTTTT DECXKOOOOOOOOOOOOOOO!
IMO SI CEO DAN, ŠTO NISI ISPRAVLJOOOOOOOOOO! :)
Ма има гомила посла око линковања, ал' ће и ово скратити ствар :)
Idi na m.vukajlija.com kad ti ne šljaka ova, ona radi obično.
Овако, да се изјаднишем и ја. Користиће. Наиме имао сам веома говњиву недељу, прво у понедељак однесем комп да ми подесе неке драјвере и курце око УСБ-а, пошто сам дудук постао за све што је компликованије од даљинца а тиче се технике, од тога се изродило да сам морао да форматирам хард и опростим се од пара од којх нисам планирао да се опростим. На сву муку товаре ме целе недеље да ће "сутра" да буде готово. Даље, прексиноћ на послу изгорим десну шаку тако квалитетно да ми кожа прстију изгледа као да је пеглана а на другом зглобу средњака имам повећи плик, добра страна тога је што и немам осећај у шакама па ми не смета да радим рукама. Јуче сјебем стомак јер сам сивоња и јео сам љуто, превише љутог, толико љутог да сам имао јебене грчеве у стомаку, оно, нисам био грлица него само јебени грчеви као да ракун копа јазбину унутра. Е данас, данас пребијем прст сатаром, добра страна тога је да нисам запео колико умем, иначе бих сада куцао са једним зглобом средњег прста леве руке мањка.
Е тако.
Кад хоће, па те хоће. Добра страна свега тога је што си жив.
Covpa, još malo i:
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201209/531195/bista.jpg
Добро је да нисам сакат, или није, можда бих добио неку пензију па да ладим јајо цео живот, јебеш пар прстију, може се и без тога нелолололо
A da odes da ti prebaju?! :)
Pa tako ti i treba. Kad koristis sataru. Ne bije se tako maaajka.
Мораћу код неке бабе да одем да ми слију страву.
Kazu, kad se dese tri vezane lose stvari, posle bude dobro neko duze vreme. :) Te, tako, sada ne brigaj, mora dobro da bude! :))
Цури ми нос, осећам се јадно и искашљавам неке сировине...