Moram nekom da se izjadam :((

1. Усери се од ракије, не'ш ни помислит' на њу.

2. Tako će na kraju i biti...

3. A da jebeš ti to?
    Il si se toliko zaljubio da ti je grijeh i da pomisliš na nju dok se samozadovoljavaš?

4. Il si se toliko zaljubio da ti je grijeh i da pomisliš na nju dok se samozadovoljavaš....

5. Ne mogu da spavam već 4 noći i 4 dana

Samo 4? Nub... :)

6. Eo ide peti, polako :D

7. Zašto ne pokušate da spavate zajedno?

8. Skočimišu, kad preraste u ljubav - hrkaćeš ti pored nje, a onda će ona da se žali...neka, neka...
    ;)))

9. Zato što je trenutno cirka 200 kilometara od mene. Znam, znam, glup mi izgovor, šta je 200 km.... Ma pičke materine, rekoh već da sam ko tinejdžer prokleti magarac.

10. Iskaži joj ljubav i dolećeće odma u zagrljaj tvoj.

http://www.2shared.com/video/9ou5Llo5/33333.html

Gledaj brata. Kačeno je i prije al da se ne zaboravi!

11. 200 km jeste puno ako se uzme u obzir kakva je saobraćjna povezanost u bosni :-)

12. Zašto ne pokušate da spavate zajedno?

Pa pitao sam ga ja gore, samo malo suptilnije.

Skočko, ma 200km je ništa. Navikneš se poslije nekog vremena.

13. Haha, 200 kažeš?
    Za tolicno bismo se viđali svaki drugi dan...

14. 200 km jeste puno ako se uzme u obzir kakva je saobraćjna povezanost u bosni :-)

Prvi čovjek koji me razumije, zemo moj :D

EDIT:

Haha, 200 kažeš?
    Za tolicno bismo se viđali svaki drugi dan...

Znao sam da ćeš ovo reći :D

15. samo da vam kažem, od banjaluke do sarajeva je npr. 235km. za tu relaciju busom ti treba 5 časova.

16. Znao sam da ćeš ovo reći :D

Ti si vidovit :)

17. Ne znam kuda si ti išao ali od Banja Luke do Sarajeva ima tek 180-190 km i put traje otprilike 3 i po sata.

18. Pa Slavko nema svako Škodu il' Alfu Romeo.

19. To svejedno ne mijenja tačnu udaljenost Rajvose od Bandža Luke :)

20. 5 sati autobusom traje odakle god išao do Sarajeva, makar to bila i Dobrinja :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.