U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
preko jajca. jbg...piše na tabli kod banjaluke da je 235km. računajući stajanja na stanici i pauze koje se prave nakupiš 5 časova bez problema.
Kod nas se udaljenost ne mjeri mjerama za dužinu nego vremenom koje ti treba do odredišta, a na to već ima uticaja i vrsta prevoza.
aoooo
Naravno. Meni je dragi u zavisnosti od prevoza koji koristimo, udaljen od 4 do 24 sata.
Nisi razmiljala o odlasku biciklom?
Jebote, Skočko! Pa idi kod nje! Kad si već toliko zaljubljen, što dozvoljavaš da toliko patiš? Tebe definitivno treba tući da bi pokrenuo lenju guzicu.
Nemam zimske gume za kroz Alpe :)
Ne ginu ti skije, Nato. :)
Treba me tući, znam....
I to prutem koji se savija oko nogu.
da i ona njega voli koliko on nju lako bi bilo otići tamo, ali kada bi sada banuo njoj na vrata tek tako :-)
Pa sad, nije da me ne voli.... :D
Udata je?
Jao, preduga je to priča, neću da vas smaram.... Ubiću se, ovako se nikada nisam osjećao. Fuj. Al super je. Ne, nije, fuj je.
samo da podelim ovaj tužni trenutak sa svima. Mada u suštini svima zvižde jaja.
http://www.youtube.com/watch?v=rBUonwgVMFA
Boli me glavurda, moram da učim.
Па учи онда.
Da, što se prenemažeš?
Evo da se i ja izjadam, nedostaje mi Vuk21 i njegovo scakodnevno prijavljivanje postera za brisanje(10 puta dnevno), čuo sam da je on zapravo urrad i da ne prijavljuje više postere jer sad može sam da ih briše. Da li je to istina?
Jebiga. Život je surov. Povuk'o se jer od posla nije mogao sve da stigne.