Moram nekom da se izjadam :((

  1. Никад нисам никоме наплатила, све као да сам фина, па ми жао.

  2. Mesečarka, aj napiši nešto na temu "Motiv detinjstva i rata u Bašti sljezove boje", ako te ne smara.
    A opušta i mene, al' nisam jebena kreativna bomba, ostadoh bez ideja.
    Capoon, učokoladila sam to, dobih prošli put milku od dvesta pedes grama, hoho :D

  3. Још нисмо читали то, не знам шта се ради у књизи, чини ми се да се то у четвртој ради? Ако буде требало нешто на неку другу тему, писаћу. :)

  4. Izjadao bih se modovima ili kome već da tema na forumu krene od poslednje strane! Nemojte da me nervirate

  5. Па крене, ако кликнеш на оног ко је последњи постовао. :)

  6. Pa to mi reci, ja se tu patim ceo život

  7. Napisala sam tri sastava na istu temu! Jer sam jebeno kreativno kreativna! Ja sam kralj! Dec rajt. Odoh sad da spavam.

  8. Moram nekom da se izjadam, a nikom drugom nisam ispričao.
    Prošle nedelje u petak čini mi se, vraćam se ja kući i kod pijace me presretne žena, pita je l' može da iskoristi moj telefon da pozove nekog, ja se odmah izvinim kažem kako nemam kredita, nastavim dalje i posle 50 metara shvatim šta sam uradio. Vratim se nazad da joj ponudim da pozove i vidim da se snašla, baš sam se bio ubedačio ceo put do kuće.

  9. Ova tema ima 19+ hiljada postova, a ona za pohvalu oko 7 valjda. Majku mu jebem, samo cmizdrite, još preko interneta, ljudima koje bole kurac za vas. Digni se uradi nešto, majku mu jebem.

    http://www.mudremisli.com/wp-content/uploads/2012/04/Katanac.jpg

  10. Evo ja imam problem. Raskinula sam s deckom i hocu da se mirim s njim, a ne znam kako.

    Prica pocinje ovako...

    Pre nekih godinu dana sam ja bila u vezi sa njegovim bratom od strica V koji je dosao kod njega u posetu. Nesto kratko smo bili. I tu noc kad sam ja spavala sa V, ostala sam odjednom nocu sama u krevetu jer je V otisao u wc, onda je usao N, ususkao se kod mene u krevet i poceo da mi se udvara i rekao mi je da me voli, isprva sam mislila da je V i rekla: V, pusti me da spavam, Nije V nego N.
    Kad sam to cula skocila sam iz kreveta kao oparena i upalila lampu kojom sam ga posle i gadjala. Sve sam po spisku. V je dosao i nije mogao da veruje sta se dogadja. N je poceo da place i da mi izjavljuje ljubav, kako to vise ne moze da izdrzi. Zbog toga sam raskinula sa V. Godinu dana kasnije, tj ovo leto V je opet dosao u posetu N, i poceo je da me smara, a ja sam tad imala decka. Stalno je sa N dolazio na moje radno mesto u kafic. Posle je V otisao, odbila sam ga, raskinula sam sa deckom i promenila radno mesto. Jedno jutro sam se vracala sa posla i sisla na moju stanicu i koracala par metara i onda me je zaustavio N koji je je izasao za mnom na stanici. Tu je bio sa jednim slatkim drugarom koji mi se dopao, to nek bude D. Bili su pijani kao bulje. Nekako sam se mrtva umorna i pijana s njima dogovorila da idemo kod N, a ja sam htela da smuvam D. Kad smo dosli N je poceo da mi se udvara pred D, onda je D otisao. N je bio lud to jutro, pio je nenormalno, nastavio da pije, da svira gitaru, izjavljuje ljubav, i nije hteo da me pusti da idem kuci. Drzao me je cvrsto za ruke. Toliko sam ga gurala ali bio je jaci. Onda me je poljubio par puta na silu, bacao na krevet, hteo sa mnom seks, onako pijan, ocajan, zaljubljen, rekao mi je da me voli godinu dana i od prvog trena kad me je ugledao. Tako sam se bila zaljubila. Ali nisam htela s njim da spavam. Plasila sam se i htela da pobegnem jer je bio lud. Kako hocu da odem on me gura nazad ili me drzi cvrsto. Uspela sam nekako da ga prevarim i da ga zviznem flasom u glavu i pobegla sam sva krvava. kad mi se javio posle tri dana i rekao da sa mnom hoce da poprica, nisam mogla da verujem da on i pored toga sto sam ga zveknula flasom on mene hoce, i dalje tvrdi da me voli. Otisla sam s njim na kafu u grad i onda sam ja njemu priznala da mi se ipak dopada i da hocu s njim. Posle toga KATASTROFA. Ljubomoran, hoce non stop da se vidjamo, hoce s posla da odem ranije, ljuti se na mene bez razloga, hoce sex, a ja necu jos, tvrdoglav kao mazga... Na kraju sam popustila, a onda su mu krenula dezurstva, posao, obaveze picke materine, vidjali smo se krisom nocu, keva mi je branila da budem s njim, svi su bili protiv nas, non stop su me terali da ga ostavim i ja ih sve slusala i stalno padala pod njihov uticaj i onda bih se svadjala bezveze sa deckom. Verujte mi nije mi lako. Kad sam s njim sve je redu, volimo se ludo, al kad smo razdvojeni stalno se svadjamo preko telefona i poruka jer nam se stalno neko mesa u vezu. Mesaju se moji, mesaju se njegovi, posle su mi pricali kako je ozenjen i ima 5 dece... Strasno! I posle svega ja vidim da mi je ostala samo ljubav. Ja njega mnogo volim i nista mi nije vazno. Lepo mi je kad sam njim, kad se razdvojimo tesko je jer slusam svasta, ali to vise nece biti tako. Ako se pomirim ikad s njim, niko nece znati da smo zajedno.

  11. I ja verujem da me mnogo voli. Ne moze pijan, pogotovo mrtav pijan covek da laze. A, i zveknula sam ga flasom u glavu i posle toga je tvrdio da me voli, i svaki put kad s njim raskinem on me nazove da se vratim. jednom je pobegao sa terena i jurio mene po gradu da se vratim, a ja zajebavala i setala po gradu.

  12. I skoro se nikad ne ljuti na mene...

  13. Onda me je poljubio par puta na silu, bacao na krevet, hteo sa mnom seks, onako pijan, ocajan, zaljubljen, rekao mi je da me voli godinu dana i od prvog trena kad me je ugledao. Tako sam se bila zaljubila.

    Како сте упознали жену свог живота:
    _
    Burzum
    Прво сам јој брутално утерао у пичку, након тога у чмар, а упознали смо се четири месеца након завршетка истраге, на суђењу.

    Znaci ti si ta Burzumova.

  14. Mene on nije silovao. Nije cak ni pokusao. Samo me je gurnuo par puta i poljubio, nista brutalno. Cak me je molio da ostanem s njim taj ceo dan, da ne idem...

  15. превише дугачко да читам ал видим да си тужна, рањива и несрећна због раскида, тако да оно, ош се јебемо?

  16. Necu da se jebemo. Hocu svog N nazad!

  17. Шоми
    превише дугачко да читам ал видим да си тужна, рањива и несрећна због раскида, тако да оно, ош се јебемо?

    Polako Šomaro, vidiš da ide azbučnim redom, prvo V i D, zatim N, treba stići do Š... ali doće ćeš na red!

  18. Od cele azbuke ja hocu N!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.