Evo drugi dan kako preživljavam sa uganutim skočnim zglobom na lijevoj nozi i povrijeđenim koljenom na desnoj. Osjećam se totalno nemoćno. Jedva da mogu do wc-a da odem. Kao neki starac od 100 godina. Treba na nabavim jebene štake jer će mi se ovako ova desna noga totalno uništi...
Treba da napišem tri sastava na istu temu, a spava mi se, a tema me smara... Al' ja sam kriva, pustim da mi se pola odeljenja nakači da im pišem sastave, jebem im oca lenjog i nesposobnog.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Fala vi Lukse na razumevanje. Počeću da nosim čepove za uši dok sam na poslu :)
Evo drugi dan kako preživljavam sa uganutim skočnim zglobom na lijevoj nozi i povrijeđenim koljenom na desnoj. Osjećam se totalno nemoćno. Jedva da mogu do wc-a da odem. Kao neki starac od 100 godina. Treba na nabavim jebene štake jer će mi se ovako ova desna noga totalno uništi...
Ампутирај обе ноге.
Brate, idi neđe nađi pijeska i hodaj po pijesku. Vićeš kako ćet se zglob vratiti na mjesto, nevjerovatno.
umreces,makarone,jbg,ako ti je za utehu,mi cemo biti zivi i zdravi...
ih makaorne, dok sam igro fucu, bar 2x godišnje me to zadesi. preživećeš
sto mu dajes laznu nadu?
Ma krivo mi, tek počela košarkaška sezona i ovo mi se desi. Prvi put u životu.
Preživećemo nekako :)
Postoje babe koje masažom vrate zglob na mesto, zajebi ove današnje masere...
u pravu je msmojne,znas kako babe lome kosti,povratis se skroz
Покојни Копро је знао сваку коску да намести.
i mija aleksic je savezniku u otpisanima namestio kost.
Praćeni autori su mi nešto podbacili s kvalitetom definicija. Od dvadesetak defki, dao 4 plusa, 16 minusa. ;-)
не пратиш праве људе, хе хе ;П
Ma dobri su, samo se se malo štonovele razjebali.
Дођем ја у пекару и питам "пошто Кола". Каже "марка и по", а на јебеној флаши лијепо пише у жутоме "1 КМ", оца им јебем израбљивачког...
Prestani da ih pratiš, bolje i po njih i po tebe.
C, ne mogu, mehki su k'o duša, a da citiram Dejsa - od tapšanja po ramenu niko nije imao vajde ;-)
Treba da napišem tri sastava na istu temu, a spava mi se, a tema me smara... Al' ja sam kriva, pustim da mi se pola odeljenja nakači da im pišem sastave, jebem im oca lenjog i nesposobnog.
Ја сам ове године написала 12 састава за писмене задатке, што овим из моје генерације, што млађима и матурантима. Али ја волим да пишем, опушта ме. :)