Prijava

Fala za opširan odgovor. :) Izrasle su mi osmice. Ljudi bre žive bez nogu, ruku i ko zna koje čega ne, a ja da ne mogu bez sedmice koja se ni ne vidi dok baš ne zinem. :)

skočimiše, baš si peder! :p bra'o, blejče! :D

Ma đav'la bravo, puk'o sam bezveze. :) Ali Skočko me je nasmejao k'o niko, kunem ti se. :D

Pa ono, jedan po jedan. :) Ma nije samo stvar u estetici, dešava se tu dosta toga...

taj zub bez živca će ti za koju godinu promijeniti boju, biće tamniji nego sad.

Promijeniće boju, ali na sedmici to ne igra neku ulogu. Ovo moje se odnosilo na to što je rekao da se neće vidjeti rupa ako ga izvadi...

samo napominjem, bez namjere da protivurječim. a što ako ima osmijeh kao hanka paldum?

Онда нека запева Црне косе и убира плодове свог лирско-вокалног рада.

Upravo sam došao iz bolnice. A tamo haos. Znači ne mogu da verujem koliko je to današnje vaspitanje izgubilo smisao i nestalo. Nas desetak sedimo, čekamo da dođe doktorka sa pauze (mrtvi bolesni)! U tom, ulazi žena sa klincem koji ima oko 5 godina a na levom uvetu minđušu veću od moje glave i sedaju preko puta mene. Ja onako umirem polako u sebi koliko sam bolestan, još ono dete počne da trči, skače, vrišti, dere se, udara se, prulja, uleće u šalter kod medicinskih sestri dok ga keva gleda i smeje se. E, sad... Sve vreme dok je dete pravilo ta sranja keva ga je gledala, al' kad ju je zgazio na cipelu ona se obrusila na njega kao da joj je ubio pola familije. Ja mislim da od nas deset, barem osmoro je htelo da ih ubije. A pored mene stoji onaj stalak za infuziju pa se nešto razmišljam... "Kako bi bilo kad bi ih natak'o na ovaj stalak da vise za primer ispred bolnice k'o Isus?" Strah me je da ne postanem serijski ubica nakon ovoga danas. Još ulazi neki lik i pita nas jel može da uđe samo da mu doktorka potpiše opravdanje. Mi smo se složili, a ta "majka" skoči na njega pa mu obrusi nešto tipa "Kako te nije sramota preko reda da ulaziš? Imaš li ti iole poštovanja?" i tako u nedogled. Jedno dobrih pola sata su meni prolazile kroz glavu stvari i načini kojim bih ih masakrirao. Mislim, majku mu! Jel smo toliko propali kao nacija da jedno jebeno dete ne možemo da vaspitamo da sedi i ćuti na javnim mestima i u institucijama? Ako mu se vrišti i trči vodi ga u jebeni park ili obdanište pa ga dovedi u bolnicu jebem li ti sortu!

Sa svima treba biti ljubazan, ako je neko kreten, kreten je za sebe. Kad je takva situacija, pametno je skrenuti pažnju na ponašanje na ljubazan način. Ako je toliki kreten da ne prihvata kritiku i hoće da se svađa, zoveš nadređene da je smire a ti se skloni i nadigni glavu. Ne sme to da te dotiče previše.

a bole me, dobio sam opravdanje

A šta ti je? Grlo, virus neki?

Grifine, odličan si bio! Baba nabra 55 poena na slagalici i opet je malo falilo da pukne. Nosi ona slagalica previše poena.

A šta ti je? Grlo, virus neki?

a jebem li ga, oči mi suze, nos mi curi, glava me boli, imam proliv, da prostiš, dijareju. Dobio sam tone lekova.

Au, bakterijska infekcija. Dobio si enterofuril i probiotik?
Mene grlo zeza i kašljem k'o nenormalna. Da zgazim na žalfiju i da pijem zaprženo mleko sa šećerom. Jedino mi tako prolazi.

Post na forumu je promenjen da bi se izbeglo vređanje ostalih članova foruma.

Au, bakterijska infekcija. Dobio si enterofuril i probiotik?

Dobio sam Opheril, Pressing, Neodeksacin i Hloramkol. Ima da se prskam po ceo dan. lolol

Samo ove Pressing tablete jednom dnevno, ovo ostalo po 3 puta dnevno.

zaboravio sam kako se avijoni prave

Dragišiću, prvo pročitaj profilnu pre nego što nekoga uvrediš.

(Izmenio sam post.)
Da li je profilna, prvi post sa kojim je započeta tema na forumu? Tamo nisam našao posebna pravila. I svejedno u skladu opšteg pravila foruma nisam hteo da Vas vređam. I molim vas da primite moje Izvinjenje, dok ne stigne zaključak da nisam imao nameru da vređam.