Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Udarila me kola juce.
esi ziv? lol
Skocio sam na haubu kao u filmovima pa sam dobro prosao lolol.
То те Бог кажњава јер си геј.
Ne mogu da verujem da mi zagorela sarma.Posna, za slavu.
Nači, neveruem.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFjA-udKqILhoQajVf6nMOPBUYVT5dj1e7zHMjeVTCFbbqvbHHp-YE3i1F popij ovo
Pijem pivo,fala lepo na brigi.
A saću da gledim Bonda, da se smirim.
pa ovo se pije s alkoholom
Snimo bre, ti svima diluješ taj Rivotril, da nisi distributer? :)
pomaze u svemu :)
Imam drugi koji se isto tako dobro slaže uz alkohol :)
Ajd sad živeli!
Kurac pomaže, imam drugaricu koju su psihijatri navukli na to, sad ne može da se skine, dva dana hladna ćurka, i opet mora, ne može. Batalite deco sintetiku. Pušite, pijte i duvajte, ako baš morate.
One pičke od stonsa uzimaju dolare za prenos uživo :(
otišlo je kurac skoro sve
To sam i ja čuo iz dobro obaveštenih izvora :)
Bog je gej, sta mu ja smetam.
u picku materinu
sledece nedelje imam da odgovaram/kontrolni/pismeni:
ponedeljak: linearna algebra i analiticka geometrija
utorak: biologija, ustav, engleski
sreda: informatika
cetvrtak: fizika -.-
petak: analiza, hemija, srpski
a u picku materinu a tako mi se ne uci
sledece nedelje imam da odgovaram/kontrolni/pismeni:
Ja sam poslednji pismeni imao u drugoj polovini prošlog veka, tj pred kraj drugog milenijuma...
Branko ja u jos goroj situaciji neces verovati... U kojoj si skoli?
Matematicka gimnazija, 3. godina -.-
Deveta gimnazija, 3. godina -.- lolo
Istorija(odgovaranje), engleski(pismeni)
Informatika, fizika(vežbe), engleski(odgovaranje)
Biologija, fizika(odgovaranje)
Istorija(kontrolni), geografija, francuski
Matematika, filozofija, hemija