Moram nekom da se izjadam :((

1. Hemijska, 3. godina..
    ....
    Da, nista.

2. колко год да су то американци и тако те муње и колко год да су они такав народ склон ексцесима, јебено ми јако криво због оних двадесеторо деце... у пичку материну...

3. Ponedeljak monetarna ekonomija i matematika, a u utorak sociologija, poslovna ekonomija i osnovi ekonomije. JEBI NE VADI.

4. Тек малопре сконто да сам данас случајно ставио гибаницу у фрижидер. И сад је ладна и није ни за курац.

5. Jebač jebo je ti, jeo sam je i ladnu i ne fali joj ništa. Još ako ima i jogurta uuuuh

6. Ледена јеботе. Оставићу је на радијатору до ујутру, онда ћу да је поцепам. :Д

7. Баш си у Косјерић фазону. Шчуо ти за микроталасну?

8. Ma kakva kurčeva mikrotalsna, nek je zvekne u rernu i rešen problem.

9. Au, Jebaču, ti postade opasan kuvar, kačio si danas one špagete, pa sad neka gibanica... :)

10. Немам овде ни рерну, а камо ли микроталасну. Студент, шта 'ш. А гибаницу ми послала мајка откуће, нумем ја то да спремим и да имам у чему да испечем. :Д

11. Potpuno te razumem, ja imam neki rešo na koji može da stane džezva i omanja šerpa :)

12. Prekjuce svrati jedan prijatelj mog Pok. Oca, saradjivali smo nesto, i ishvali me kod Majke, kaze trebace mi sad da isteramo jedan projekat do kraja, imam velike planove za njega.
    Umro je iznenada prosle noci. Nesto se mislim, bolje da mi je sve cetiri gume na autu izbusio, ziveo bi sto godina.
    Bog da mu Dusu prosti.

13. Пу јеботе. Саучешће, Зулу.

14. Ima li kakav ekspert za ekonomiju? Potreban mi je savjet kako da mi plata bude od 1. do 1. Ili makar 25, postoji li neki model štednje koji nije štetan po zdravlje. Nije nešto golema plata, ali u odnosu na nezaposlenost i opšte stanje, ne može čovjek biti nezadovoljan. Nemam ženu, nemam djecu, ne plaćam stan, eto samo poneki račun... Danas kad se nisam izvrnuo na svečetri kad sam vidio da do kraja mjeseca imam 15 eura

15. pa ti si bogat čovjek

16. 15 maraka Mrljo. Imaš verovatno 7.45 evra.

17. nou nou 30 maraka

18. pa ti si bogat čovjek

Morao sam da se iskukam, a vi samo zajebavajte jebo vas ćaća vaš brezobrazni, na muku mi pristajete, sreća pa sam ubio gicana, nmakar neću od gladi crći a kad bude sledeća plata, nema piva za godpodu

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.