Moram nekom da se izjadam :((

1. У року од петнаестак дана требам да спремим три колоквијума, напишем три пројекта од по 60-70 страна и преведем два стручна текста. И да... тренутно немам стан, тако да ако неко тражи цимера у Нишу нека ми се јави у певете.

2. MultiChipmunkED
    Пао сам хемију на полугодишту.

ЛОЛ

Shomy23
    У року од петнаестак дана требам да спремим три колоквијума, напишем три пројекта од по 60-70 страна и преведем два стручна текста. И да... тренутно немам стан, тако да ако неко тражи цимера у Нишу нека ми се јави у певете.

ЛООЛ

3. U, Šomi, bogami zajebano. Deluje kao posao za mnogo kofeina, Guarane i 6 sati spavanja. Mada, ipak je izvodljivo, samo treba biti uporan i lud. Više lud. Ali moguće je.

4. davnloud skribd manija i izvodljivo je.barem se ja tako znalazim.

5. U, Šomi, bogami zajebano. Deluje kao posao za mnogo kofeina, Guarane i 6 sati spavanja. Mada, ipak je izvodljivo, samo treba biti uporan i lud. Više lud. Ali moguće je.

Па сад да ли је изводљиво, јебем ли га :) мада ми је битнија ставка да нађем стан јебени, теже ће ићи превођење текстова на клупици поред Шабана Барјамовића на -20 :)

6. A u picku materinu. Ne znam jebenu Stolcovu teoremu i pola zadataka ne znam da uradim a sutra imam pismeni iz analize. A u picku materinu

7. Ne kenjaj. Jedna od prostijih teorema.

8. Појео сам конзерву туња и опет сам гладан, па морам да силазим до фрижидера по нов туњ. :(

9. Kuplunže uzmi odmah dva tunja za svaki slučaj :)

10. Imam u subotu kolokvijum, a onda dva komada u sredu... mada kad sam pročitao šomijev post ovo moje je boza...

11. Fala kurcu pa sam ostavio iza sebe te jebačine sa silnim kolokvijumima.

12. Zovem se Stole, a zovu me Piksii

13. Чекајући Манијака...

14. Zovem se Stole, a zovu me Piksii

Šta da ti kažem...budi jak, izdrži.

15. Mislim da je Kuplungov problem veći od shvatanja Stolcove teoreme. Čovek mora sa slazi po tunj u sitne sate, ono drugo je samo jednostavno pamćenje generalizacije Lopitalove teoreme. Branko, ako" znaš Lopitala, Stolc je samo napisao izvod u diferencnoj formi i nije za funkcije no za redove kod Stolca dečkića. ;-) A ako ne znaš Lopitala, e onda se jebi lolo

16. Godinama krijem ovo od svoji hnajrođenijih,znaju samo priču koju sam im ja plasiro,i sve mi pukolo al boli me kurac:

2007..jebena godina.
    aprila te godine sam kupio citroen xm za svoju kintu što sam zaradio, zmaj auto,al stranac, francuz,za 700 jura. sad ima mnogo da se piše,al ću da skratim...
    idem ja sa curom na more u CG, svojim XM-om,samo nas dvoje
    to je ovaj auto
    http://www.motorstown.com/images/citroen-xm-2.0-i-03.jpg

i na granici, kreten jedan svakog putsio uz pasoš, njih dvajs, al kad vido mene, tražio saobraćajnu, dokumentaciju,ma sve bre.jebeni sam maler jebo sebi sve
    sve kao kul ispade,al kurac. na autu sam stavio jebene tablice od starog forda eskorta kog sam imao, nema veze s vezom, tako sam vozio par meseci već odvde kod mene bez problema. ne znam što sam mislio da ću da prođem granicu bez jebemti,al zajebo sam se.
    reće mi lik da otvorim haubu. znao sam da je to to. provaljen sam. nema dalje, odoh u aps. kraj brate. auto nit prekucavan, nit šta, samo sam ko budala stavio tablice od forda na citroena i nadao se da će da prođe bez posledica. a auto stranac, francuz. oće kurac moj krasni da prođe. ništa se ne slaže. ko da da sam ukro auto bukvalno.kraj.

čim sm mu praovalio facu,znao sam da je to, to. reče mi lik da parkiram auto tu ida izađem. cura spavala na zadnjem sedištu,nema pojma isključena skorz iz svakog zbivanja. izaš sam i otišo u neku kancelariju. reče mi neki lik nešto na foru:- pa jebote, nisi se čak ni potrudio da prekucaš auto čoveče, dal si normalan, prelaziš garnicu, jel imaš mozak. prijepolje to bilo. kažem da znam, jebiga, izvinite, blabla, usro sam se ko golub, ne znam št da pričam,šta da lažem. ko jebeni idiot sam se ponašo,ne znam ni sam.reče mi ovaj dal znam kako se tretira ovo sad, kažem da ne znam zasigurno, al znam da nije baš dobro. šta više, valjda neću u zatvor, nije valjda dotel došlo.
    reče on- dečko, nisi prvi kom se ovo desilo,šta da ti kažem, moraćemo da pokrenemo krivičniu postupak. ja- a joj, samo ne to jebovas, šta da kažem,kako ću da objasnim to kasnije svima i ti tripovi.
    i bez razmišljana, nudim liku svu kintu što sam imao, 500 evram da me pusti, da se okrenem kolima, i zapalim nazad kući. šta drugo, najebo sam, to je to, nema zajebancije više. reče mi on dal sam normalan, da se sve snima i ponudi da izađemo iz te kancelarije i odemo van, de se ne snima. meni pade kamen sa srca. al uze lik tih 500 evra, i reče da ne mogu da uzmem natrag auto jer jebiga, prekršio sam zakon, ko ukradeno vozilo da sam vozio. rekoh- u kurac, u kurac, zaplenite ga, jebe mi se, mojne samo da zaglavim zatvor il neku krivičnu prijavu fazon. pitao ga jel mogu onda sam da pokupim stvari,probudim devojku i objasnim joj šta se desilo, reče lik - može. i kaže da iam voz za nazad u pola 6. i pozvao mi lik taksi, jebiga, trebalo se odvući do železnice nekako.
    objasnio devojci da sam zasro, i da sam čak i dobro prošao, al jebiga, ne mogu da prežalim nove zadnje gume nikako, nit akomulator od 6000, a ni 50 litara nafte u njemu. niša mi nije ostalo. ni kinta, ostalo mi nekih 200 evra zajedno s njemim parama, tako da smo zapalili 5 dana u budvu, vratili se, rekao joj da mi potvrdi priču da mi u CG ukrali auto.
    i dan danas misle da se tako deslio. jebiga, koji sam maler.

ovo je šort verzija,mrezlo me sve da pišem šta se sve deašvalo u međuvremenu

17. i dan danas se pitam ko vozi mog XMa, ruke mu se osušile dabogda

18. А и ти си идиот брате, где свих 500 јура да му даш, пустио би те и 50 да си му дао, стока је то.

19. oće kurac za 50 jura. auto je stranac, samo sam brate table zamenio, ništa više, ko da sam ga ukrao. kazna bi bila oko 5000 evra plus zatvorska kazna ne znam ni ja kolika.
    al svejdno, žao mi auta, kad sam idiot.

20. Manijače jbt.... Kapiram te skroz ali ono baš baš skroz ako me razumeš :)
    Situacija jebenija od kurca što bi reko moj deda. ne bi ga pustili sa 50 evra nema trika. 300 + možda.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.