U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
"Jarane, aj Ćasti pivom, imam još 6 maraka, mora mi do decembra bit, mati neće više da šalje", reče moj jaro meni u pola septembra. :D
Питај Бруса, он је мастер економије, а и да није, има жену, две ћерке и плату наставника, тако да је сигурно усавршио технике преживљавања.
Nista lakse, sledeci mesec uzmi i zapisi svaki izdatak, od zvaka, preko hleba pa do kurtona. Pa na kraju meseca sve saberi po kategorijama, oduzmi od cifre kurtone jer sebe lazes da si ih kupio, i videces gde ti najvise cure pare.
E u picku materinu. Danas imao pismeni iz linearne i nisam dobro uradio dobicu 3 i zakljucice mi 4 a u picku materinu
Utješi me, hvala mnogo
Ma jebe me vikend, odem u grad, pa se nasadim na bankomat po dva tri puta, a kako banke ne rade vikendom to što podignem u neznanju skidaju tek ponedjeljkom, i kad skinu ko danas dođe mi da udaram glavom od bankmoat dok mi ne vrati pare
e, pa, nemoj se onda žalit
prije svakog vikenda odvoji količinu para koju si spreman da izdvojiš
nemoj nositi kartice
i vidjećeš da će uroditi plodom :D
Ili nađi bolji pos'o!
Odlični prijedlozi, nego ima li ko kakav dobar tip da stavim ovih 30 km pa ko ga jebe, kad sam poguzija
Stavi u kovertu i pošalji meni u Doboj prvim autobusom.
Jesi li ti Mrljo čuo za kočioni trag? Dakle čim ti nisi dužan 130 maraka, nego si dobar 30 maraka, to znači da si na vreme stao. Tako da ti ekonomija nije loša. Pare ti nisu problem. Vreme je problem. Imaš više dana nego kobasica, odnosno para za izlaske. Jer kada skvocaš tih 30 komada, počinju ti negativni datumi u mesecu. Ako nepušiš to verovatno sledećeg vikenda, odnosno na noć 25.12.2012 što će reći u nedelju upodne kada se probudiš će ti biti -7.01.2013.
Kada se opiz..., ovaj omastiš o žensku...., šta mi je. Kada se sretno zaljubiš, pa budeš u dugotrajnoj vezi.... phhhhhaaahahahaha. Elem onda ćeš u šetnju, dok ti zaspu roditelji, pa nazad u sobu da se tiho odupireš, pa da je ispratiš, i nećeš izlaziti da piješ za sve pare, nego na 2 limunade, pa tako dok ga ne načiniš i babi nerazbiješ katanac na podrumu gde čuva rakiju za ženidbu. E pa onda njoj kukaj kako nemaš para (dlan o dlan).
Dragišiću, ovaj tvoj post je toliko konfuzan ali toliko genijalan da ću te ocad počet pratit.
Dubok naklon. Moramo se nedje porvati, jebes pracenje.
Da se odjavim do sutra ujutro i da se izvinim svima što sam otišao u pola teme. Telekom me i dalje drži odsečenog u Sr. Kamenici. Kažu krče linije kada se uključi. Proverio sam krče linije u celom Novom sadu. Elem nemam interneta kod kuće.
Obaveštavam ženske dobrovoljce, u sredu vršimo upis za raspored od subote.
Упозна се с гркијем ћивотом. Мулти мора да учи 300 стихова "Горског вијенца".
Чашу меда јошт нико не попи
док је чашом жучи не загрчи
чаша жучи иште чашу меда
смијешане се најлакше пију
Јесте ли већ стигли да ме убијете у појам и да ми обришете дефиницију... Чини ми се к'о да почињем да контам шта осећају ови несретни почетници што испуцају фонд дефиниција.
Ох велл, и ја кукам због свега, одо да попијем кафу, осећаћи се боље.
ako je bila ona o sergeju i francuzima, bezveze što je obrisana, skroz oket defka. moraš neku igru rečima jankela da pišeš i slične vickaste pošalice, to ima prođu kod modusa matoreei
Поставља се питање зашто и због кога би писао!?
А уосталом, није ми дан, чим сам умало погодио сопствену цеваницу уместо боровине
Можда ми буде лакше...
КО СА ДЈЕЦОМ ЛЕЖЕ ПОПИШАН СЕ БУДИ.
СВЕТИЈЕБЕМ!
Пао сам хемију на полугодишту.
to i nije neki predmet...