A u picku materinu. Radio sam kontrolni iz analize i nisam uradio najlaksi zadatak u kome se primenjuje Stolc u jednom redu! Iz engleskog dobio 4, iz informatike 3 a iz fizike 1 i vec sam 3 ocene sam sjebao. A u picku materinu.
Nema ovo veze sa frajerstvom, kontam da je ovo ono kao "ravnanje računa" jer me nekidan smrtno optužila da sam se jebavo sa nekom cavom kad sam bio u Sarajevu (a nisam, no tripuje, ispod časti mi da takvo što radim).
A maloprije mi drug šalje poruku, kaže: "Evo ove tvoje sjedi sa nekim likom ovdje kod mene, cvrkuću, šta da radim?"
Inače, radi u jednom restoranu na periferiji.
Neam auto da odem odmah, čisto da se pojavim, da vidim reakciju.
Прво и основно провјери тачност информације :)
Аха, читајући други коментар провјерио си тачност...
Питај је ђе је и са ким и што чини... Ако почне да лажиња, нађи јебена кола или такси или тако нешто пођи до тамо па јој се начеститај нове године...
Успут, она је крива, а не он... Она је пристала на тако нешто, што год то било, није је он на силу ћера'...
То је онако реално и објективно е сад ако он зуцне ти му даш попаре и ето :)
Е што волим кад постоје такви другови који јављају све... И треба тако бре.
Sace preispitujem - dal da ubijem boga u tom liku ili dubijem boga u njoj ili dubijem boga u oboje (oboma?)?
U 90% slučajeva je jedini postojeći stvarni problem onaj sa donosiocem te dojave.
Hoću reći, u 90% slučajeva je laž u pitanju, iz nekih tamo razloga... :-)
Ja čisto mislim da je džiberski da se tučeš s nekim zbog cure. Taj momak nije ničemu kriv, čojk 'oće pičke k'o i ti. A nju da tučeš, ne možeš, brate, žensko je. Zato je najbolje ovako kako je Smare rekao, to je i moj stav.
A u picku materinu. Radio sam kontrolni iz analize i nisam uradio najlaksi zadatak u kome se primenjuje Stolc u jednom redu! Iz engleskog dobio 4, iz informatike 3 a iz fizike 1 i vec sam 3 ocene sam sjebao. A u picku materinu.
Najeo sam se čvaraka i kiselog kupusa pa sam sad jako žedan.
Недовољно.
Imam dojavu da me riba vara.
Sace preispitujem - dal da ubijem boga u tom liku ili dubijem boga u njoj ili dubijem boga u oboje (oboma?)?
Ubij Boga u sebi zato što nisi bio bolji frajer od njega.
Skocko, budi bolji covek pa ubi boga u njemu samo :)
Pusti nju neka se prca, ispadni boji covek :)
Nema ovo veze sa frajerstvom, kontam da je ovo ono kao "ravnanje računa" jer me nekidan smrtno optužila da sam se jebavo sa nekom cavom kad sam bio u Sarajevu (a nisam, no tripuje, ispod časti mi da takvo što radim).
A maloprije mi drug šalje poruku, kaže: "Evo ove tvoje sjedi sa nekim likom ovdje kod mene, cvrkuću, šta da radim?"
Inače, radi u jednom restoranu na periferiji.
Neam auto da odem odmah, čisto da se pojavim, da vidim reakciju.
Прво и основно провјери тачност информације :)
Аха, читајући други коментар провјерио си тачност...
Питај је ђе је и са ким и што чини... Ако почне да лажиња, нађи јебена кола или такси или тако нешто пођи до тамо па јој се начеститај нове године...
Успут, она је крива, а не он... Она је пристала на тако нешто, што год то било, није је он на силу ћера'...
То је онако реално и објективно е сад ако он зуцне ти му даш попаре и ето :)
Е што волим кад постоје такви другови који јављају све... И треба тако бре.
Imam dojavu da me riba vara.
U 90% slučajeva je jedini postojeći stvarni problem onaj sa donosiocem te dojave.
Hoću reći, u 90% slučajeva je laž u pitanju, iz nekih tamo razloga... :-)
Ja čisto mislim da je džiberski da se tučeš s nekim zbog cure. Taj momak nije ničemu kriv, čojk 'oće pičke k'o i ti. A nju da tučeš, ne možeš, brate, žensko je. Zato je najbolje ovako kako je Smare rekao, to je i moj stav.
Fala na savjetima, eo stižu mi kola za 10 minuta, sreća imam drugova koji izlaze autom ugrad :D
Čujemo se, ljubim vas!
То бре, дај кола, успут је питај, виђи лаже ли, да се не би сажалио после.
Па јави јеси ли их обоје набоо или обоје :)
Pa dobro oce picke, ali sto trazi u koseno jeboga ti :)
Sta trazi kod zauzete :)
Dok ti stigneš... Mislim da ih nećeš morati u tom restoranu tražiti... :D
Treba ići do kraja sveta i naći rosu na travi. Ljubim je zbog dalekih stvari koje liče na ove ovde... elem, da ne serem, razgovor pre batina uvek.
@Sale
Pa nije udata niti zaručena. :)
Pa nije, al opet nije u redu covece :)
Ma pale ga ortaci da ga dovedu u kafanu. :-)
K'o da gledam.
K'o da gledam.
Е видиш, ја се овога нисам сјетио :)
Ja opet kontam da ga čisto onako zajebavaju. :)