Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A u picku materinu. Radio sam kontrolni iz analize i nisam uradio najlaksi zadatak u kome se primenjuje Stolc u jednom redu! Iz engleskog dobio 4, iz informatike 3 a iz fizike 1 i vec sam 3 ocene sam sjebao. A u picku materinu.
Najeo sam se čvaraka i kiselog kupusa pa sam sad jako žedan.
Недовољно.
Imam dojavu da me riba vara.
Sace preispitujem - dal da ubijem boga u tom liku ili dubijem boga u njoj ili dubijem boga u oboje (oboma?)?
Ubij Boga u sebi zato što nisi bio bolji frajer od njega.
Skocko, budi bolji covek pa ubi boga u njemu samo :)
Pusti nju neka se prca, ispadni boji covek :)
Nema ovo veze sa frajerstvom, kontam da je ovo ono kao "ravnanje računa" jer me nekidan smrtno optužila da sam se jebavo sa nekom cavom kad sam bio u Sarajevu (a nisam, no tripuje, ispod časti mi da takvo što radim).
A maloprije mi drug šalje poruku, kaže: "Evo ove tvoje sjedi sa nekim likom ovdje kod mene, cvrkuću, šta da radim?"
Inače, radi u jednom restoranu na periferiji.
Neam auto da odem odmah, čisto da se pojavim, da vidim reakciju.
Прво и основно провјери тачност информације :)
Аха, читајући други коментар провјерио си тачност...
Питај је ђе је и са ким и што чини... Ако почне да лажиња, нађи јебена кола или такси или тако нешто пођи до тамо па јој се начеститај нове године...
Успут, она је крива, а не он... Она је пристала на тако нешто, што год то било, није је он на силу ћера'...
То је онако реално и објективно е сад ако он зуцне ти му даш попаре и ето :)
Е што волим кад постоје такви другови који јављају све... И треба тако бре.
Imam dojavu da me riba vara.
Sace preispitujem - dal da ubijem boga u tom liku ili dubijem boga u njoj ili dubijem boga u oboje (oboma?)?
U 90% slučajeva je jedini postojeći stvarni problem onaj sa donosiocem te dojave.
Hoću reći, u 90% slučajeva je laž u pitanju, iz nekih tamo razloga... :-)
Ja čisto mislim da je džiberski da se tučeš s nekim zbog cure. Taj momak nije ničemu kriv, čojk 'oće pičke k'o i ti. A nju da tučeš, ne možeš, brate, žensko je. Zato je najbolje ovako kako je Smare rekao, to je i moj stav.
Fala na savjetima, eo stižu mi kola za 10 minuta, sreća imam drugova koji izlaze autom ugrad :D
Čujemo se, ljubim vas!
То бре, дај кола, успут је питај, виђи лаже ли, да се не би сажалио после.
Па јави јеси ли их обоје набоо или обоје :)
Pa dobro oce picke, ali sto trazi u koseno jeboga ti :)
Sta trazi kod zauzete :)
Dok ti stigneš... Mislim da ih nećeš morati u tom restoranu tražiti... :D
Treba ići do kraja sveta i naći rosu na travi. Ljubim je zbog dalekih stvari koje liče na ove ovde... elem, da ne serem, razgovor pre batina uvek.
@Sale
Pa nije udata niti zaručena. :)
Pa nije, al opet nije u redu covece :)
Ma pale ga ortaci da ga dovedu u kafanu. :-)
K'o da gledam.
K'o da gledam.
Е видиш, ја се овога нисам сјетио :)
Ja opet kontam da ga čisto onako zajebavaju. :)