Moram nekom da se izjadam :((

1. A u picku materinu. Radio sam kontrolni iz analize i nisam uradio najlaksi zadatak u kome se primenjuje Stolc u jednom redu! Iz engleskog dobio 4, iz informatike 3 a iz fizike 1 i vec sam 3 ocene sam sjebao. A u picku materinu.

2. Najeo sam se čvaraka i kiselog kupusa pa sam sad jako žedan.

3. čoek ubio krušnu mrvu u men

Недовољно.

4. Imam dojavu da me riba vara.

Sace preispitujem - dal da ubijem boga u tom liku ili dubijem boga u njoj ili dubijem boga u oboje (oboma?)?

5. Ubij Boga u sebi zato što nisi bio bolji frajer od njega.

6. Skocko, budi bolji covek pa ubi boga u njemu samo :)
    Pusti nju neka se prca, ispadni boji covek :)

7. Nema ovo veze sa frajerstvom, kontam da je ovo ono kao "ravnanje računa" jer me nekidan smrtno optužila da sam se jebavo sa nekom cavom kad sam bio u Sarajevu (a nisam, no tripuje, ispod časti mi da takvo što radim).

A maloprije mi drug šalje poruku, kaže: "Evo ove tvoje sjedi sa nekim likom ovdje kod mene, cvrkuću, šta da radim?"
    Inače, radi u jednom restoranu na periferiji.

Neam auto da odem odmah, čisto da se pojavim, da vidim reakciju.

8. Прво и основно провјери тачност информације :)
    Аха, читајући други коментар провјерио си тачност...
    Питај је ђе је и са ким и што чини... Ако почне да лажиња, нађи јебена кола или такси или тако нешто пођи до тамо па јој се начеститај нове године...

Успут, она је крива, а не он... Она је пристала на тако нешто, што год то било, није је он на силу ћера'...
    То је онако реално и објективно е сад ако он зуцне ти му даш попаре и ето :)

Е што волим кад постоје такви другови који јављају све... И треба тако бре.

9. Skočimiš

Imam dojavu da me riba vara.

Sace preispitujem - dal da ubijem boga u tom liku ili dubijem boga u njoj ili dubijem boga u oboje (oboma?)?

U 90% slučajeva je jedini postojeći stvarni problem onaj sa donosiocem te dojave.
    Hoću reći, u 90% slučajeva je laž u pitanju, iz nekih tamo razloga... :-)

10. Ja čisto mislim da je džiberski da se tučeš s nekim zbog cure. Taj momak nije ničemu kriv, čojk 'oće pičke k'o i ti. A nju da tučeš, ne možeš, brate, žensko je. Zato je najbolje ovako kako je Smare rekao, to je i moj stav.

11. Fala na savjetima, eo stižu mi kola za 10 minuta, sreća imam drugova koji izlaze autom ugrad :D

Čujemo se, ljubim vas!

12. То бре, дај кола, успут је питај, виђи лаже ли, да се не би сажалио после.
    Па јави јеси ли их обоје набоо или обоје :)

13. Pa dobro oce picke, ali sto trazi u koseno jeboga ti :)
    Sta trazi kod zauzete :)

14. Dok ti stigneš... Mislim da ih nećeš morati u tom restoranu tražiti... :D

15. Treba ići do kraja sveta i naći rosu na travi. Ljubim je zbog dalekih stvari koje liče na ove ovde... elem, da ne serem, razgovor pre batina uvek.

16. @Sale

Pa nije udata niti zaručena. :)

17. Pa nije, al opet nije u redu covece :)

18. Ma pale ga ortaci da ga dovedu u kafanu. :-)

K'o da gledam.

19. Ma pale ga ortaci da ga dovedu u kafanu. :-)

K'o da gledam.

Е видиш, ја се овога нисам сјетио :)

20. Ja opet kontam da ga čisto onako zajebavaju. :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.