Moram nekom da se izjadam :((

1. Не мора да значи, мајку му :)
    Немој ми рећ' да ти не би волио да ти неки друг јави ако се тако нешто деси :)

2. Imam dojavu da me riba vara.

Je l' ti to Džanki dojavio?

3. Mnogo gledate Karamelu... :-)

4. Е што волим кад постоје такви другови који јављају све... И треба тако бре.

Vaistinu.

5. Немој ми рећ' да ти не би волио да ти неки друг јави ако се тако нешто деси :)

Nemoguće je da mi se takvo nešto desi! 8-)

Ali eto, ako bi se desilo, volio bih, zašto ne. :)

6. Ja živim na zapadu, jbg...ovde se to plaća. Što bi se bunio ako neko radi neki moj posao za džabe? ;-)

7. Mnogo gledate Karamelu... :-)

Хаххаха добар! :)
    Јок бре, Курде, кладим се да не знаш данашње људске вриједности које владају међу омладином :)

Nemoguće je da mi se takvo nešto desi! 8-)

Ali eto, ako bi se desilo, volio bih, zašto ne. :)

То да је немогуће мачку о реп слободно, та вјеровања и савршенства оставите за романтичне комедије :)

8. Uleti sa bombom u lokal i sve raznesi. Nek' crknu dušmani.

9. То да је немогуће мачку о реп слободно, та вјеровања и савршенства оставите за романтичне комедије :)

Pa biraj fine cure za sebe, a kurvice jebi. ;-)

10. Uleti sa bombom u lokal i sve raznesi. Nek' crknu dušmani.

То сам и ја хтио да му кажем, али реко' ђе ће сад бомбу у ово доба да тражи :)

Pa biraj fine cure za sebe, a kurvice jebi. ;-)

Тачно је то, међутим уколико ти мислиш да можеш вазда да провалиш како она размишља и што она ради около, зајеб'о си се...
    Свакој је после првог други, па ти био шеснаести или стошеснаести...
    Никад се не зна, не заноси се много :)

11. Neam auto da odem odmah, čisto da se pojavim, da vidim reakciju.

Phi, proveri, vidi da li je istina, pa ako jeste kulturno se pozdravi s njom i sa njim, plati im piće i kaži zbogom. Da je jedina sa pičkom na svetu - nije, pa makar joj od zlata bila. Nije vredno maltretiranja šake o nečije zube... ako nije istina, nađi tog ortaka šibni mu par laganih šamara u sred kafane, plati mu piće i kaži mu zbogom. Jebeš ortaka koji tako laže.

12. Nikada me nijedna još nije prevarila, jbg. Uvijek sam imao neke duše od cura... :D

A rekao sam svakoj: "Ako misliš da me prevariš, ako upoznaš nekog momka, molim te, javi mi prvo, raskini sa mnom da znam, da mi ne rastu rogovi na glavi". Pali provjereno. ;-)

13. "Ako misliš da me prevariš, ako upoznaš nekog momka, molim te, javi mi prvo, raskini sa mnom da znam, da mi ne rastu rogovi na glavi".

Pali to kurac druže moj, to samo smiruje tvoju savest - kaže moj ujak "pička ti je ko tanjir meda, kolko god vučeš prstom po sredini za njim se spaja" :)
    Ne razmišljaš o tome i sve ti fino...

14. Bruce, zar sumnjaš u moje hanume? :-)

15. A rekao sam svakoj: "Ako misliš da me prevariš, ako upoznaš nekog momka, molim te, javi mi prvo, raskini sa mnom da znam, da mi ne rastu rogovi na glavi". Pali provjereno. ;-)

+ зилион
    Јебем ли га, мени никад није била фора да варам девојку, живиш под притиском после све време да не сазна, гризе те савест, криво ти је. Бар је код мене тако случај. Буди веран док можеш, кад не можеш више разиђете се људски и то је то.

16. ma ne sumnjam ja ni u čiju, u ovu moju najmanje sumnjam - ako ima za druge ostaće i meni ponešto, samo da se ne uobrazi pa prestane da mi daje :))

Ako nešto tražiš moraš to isto i dati. Na poverenju se gradi veza kao i kuća na temelju. Jebeš život koji provodiš sumnjajući.

17. Potpisujem drugi pasus, Bruce.

Јебем ли га, мени никад није била фора да варам девојку, живиш под притиском после све време да не сазна, гризе те савест, криво ти је. Бар је код мене тако случај. Буди веран док можеш, кад не можеш више разиђете се људски и то је то.

To je to. Samo sam zadnju curu "prevario". Zašto "prevario"? Zato što smo bili prekinuli, a ja sam odmah kroz dva dana safatao drugu i njena drugarica me vidjela i javila joj. Ona se naljutila, "prije dva dana si mi govorio da ti je stalo, ovo ono, a sad tako"... Ali nikada nisam bio s drugom curom dok sam bio u vezi. Što reče Brus, ako nešto tražiš, moraš to isto i dati.

18. Pali to kurac druže moj, to samo smiruje tvoju savest - kaže moj ujak "pička ti je ko tanjir meda, kolko god vučeš prstom po sredini za njim se spaja" :)
    Ne razmišljaš o tome i sve ti fino...

Која је ово животна лекција, јебем ти сунце, ово треба да стоји у књигама :)

19. Ali nikada nisam bio s drugom curom dok sam bio u vezi

jedini način da sačuvaš obraz, sve drugo je kurvarluk

20. Imam sedam ujaka, ko Snežana patuljke, svaki ima po neki biser mudrosti samo ih malo jebe što ni jedan nije kompletan u glavi...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.