Moram nekom da se izjadam :((

1. A jes malo ili glup ili lud. Što ne ode u manastir.

2. Zene ne treba nikako tuci jer:
    1.Ispadas govno jer bijes slabijeg, lose ces se osecati.
    2.Nista neces postici.
    3.Ima MNOGO gorih stvari od batina...
    Pre nego sto se upustis u vezu obrati paznju.
    Sto rece stari ujak Defoseu u "Travnickoj Hronici" : "Bezi od lude zene..."
    A ako si vec u vezi, i ispostavi se da si se zajebao, sto vikala moja Baba "Jedna se otegla, druga se protegla..." Okreni se, i teraj dalje.
    Nije lose ako se ukaze prilika prebiti nekog pred zenom cisto da vidi da umes i to, a kandidata uvek ima.

3. Komšije iznad prže prženice...osećam miomiris...a ja nemam starog 'leba.

4. uzmi sveži hleb i malo ga prosuši u rerni...

5. Ne pada mi na pamet da ispravljam tvoje principe, nisam lud da to radim bilo kome. Jednostavno iznosim svoj stav po pitanju tvoje izjave. Naravno da te zabole za moju izjavu, ne bi to bili principi kad bi neko mogao da ti ih menja jednom rečenicom. Samo kažem da je to PO MOM MIŠLJENJU mizogini šovinistički stav.

И ја сам изнео своје мишљење. На које сте ми дрско одговорили и дрско сам узвратио. Но, бар ми не рекосте да тролујем, то је иритантније. Него, не разумем како си закључио да је мизогинија у питању ако се тај став не односи само на жене већ на људе уопште.

Pravda za Lestata i da mi odgovori gde se trenutno tačno nalazi da dođem da se upoznam sa tim feminističkim društvom ja ovde u patrijarhatu dosadio mi i koliko je to žena koje navaljuju u svakom trenutku pa mora i odbrambeno da se reaguje sve zamišljam da su neke militantne lezbejke pa nije ni čudo mogu da udare.

Крушевац. За детаљнију локацију пвт. Сврати слободно ако немаш паметнијег посла, али на свој ризик пошто је утврђено да сам манијак. За ово друго сам већ дао одговор, не бих да се понављам.

Izvinjavam se autoru LesTatu na amaterskom psihoprofilisanju. Nije bilo u redu.
    I dalje stoji da sam protiv bilo koje vrste nasilja. Pogotovo nad slabijem od sebe.

Ок, нема проблема. Поштујем гест. Насиље сматрам нужним злом, далеко смо од идеалног света..

@LesTaT, ovo je čovek, oni imaju taj gandijevski nenasilni mentalitet, a ne kao mi...
    http://www.telegraf.rs/sex-i-ljubav/463089-neverna-si-bila-devet-meseci-na-drvetu-ceka-da-mu-se-zena-izvini

Ако ме то не изведе на прави пут ништа неће. :)

6. Moram da idem do đevojke sad, a ne mogu da se istuširam .. To jes, mogu, ali ladnom vodom, sestra upala prije mene ...

7. Šta ćeš se tuširati, vlažnom maramicom ispod miške i između nogu, bebi puder u kosu i tona dezodoransa. Provereno radi, potvrđeno na odsluženju vojnog roka. :D

8. Hahhaha iskustvo je čudo ..
    Ma zajebi to, rekao sam joj da ću doći malo kasnije .. kad bude imalo tople vodE:D

9. Onda sipaj vode u lonac i grej, haha. :D

10. Hhahahahha a kako si ti snalažljiv čoek ahaha:D

11. KOOOO O KOME, KOOOO O ČEMU, NEPRESTANO JA O NJOJ, POLUDEĆU BRATE, POLUDEĆU BRATE, POLUDEĆU BRATE, BRATE MOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ....

Navuko sam se na Lepog, jebomeotacludi, koj mi je kurac....

12. Мени је то звоно на мобилном.

13. Изашао данас са неком ликушом из школе да ми она као објасни логику. После 2 минута у кафићу сам хтео да се рокнем од досаде. Колико сам се сморио то није нормално. Још је она као хтела да се видимо и као хајде, можда је девојка супер, а оно смор...излгед ништа посебно, океј је али сам једва издржао колико смо већ седели да се не рокнем...

14. Logično da ti je dosadno sa devojkom koja treba da ti objasni šta je logično :)

15. Cole da se ti nisi smorio što devojka nije ništa posebno lololo

16. Ма није ми ништа ни објашњавала, само смо причали, у ствари ја сам причао и покушавао да започнем неки занимљив разговор...

Хахахах па, Гонзо, сигурно би било занимљивије да је нешто посебно. :)

17. Да то објасни логику? То нема логике, ко кад би ти неко објашњавао ИКУ

18. Ja ipak mislim da je ona htela nesto drugo... Nema veze , i ja sporo kapiram.

Radio ja neku trzisnu analizu, i trebale mi cene soba u hotelima u strogom centru, ima tri svega, i u jednom ja zapisujem cene a IZUZETNO ljubazna recepcionarka, mi kaze hocete da pogledate sobe? Reko, ma jok, i nastavljam ja da pricam, opet ona kaze, ako hocete da odemo da pogledate sobe, nije problem, ja je opet odjebem, i na kraju, ja joj se zahvaljujem i pozdravljam se i ona me opet zove da pogledamo sobe, reko zurim , drugi put , mislim se ova neki retard. I tako prodjem jedno 500 metara peske, i ukapiram da sam ja ustvari retard.

19. Jebse, i meni sad krivo na tvoj red. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.