Moram nekom da se izjadam :((

1. Ти стварно мислиш да мене заболе што се некоме не свиђају моји принципи? Када би их прилагођавао свакој будали изгубили би сврху.

Ne pada mi na pamet da ispravljam tvoje principe, nisam lud da to radim bilo kome. Jednostavno iznosim svoj stav po pitanju tvoje izjave. Naravno da te zabole za moju izjavu, ne bi to bili principi kad bi neko mogao da ti ih menja jednom rečenicom. Samo kažem da je to PO MOM MIŠLJENJU mizogini šovinistički stav.

2. Voleo bih da se Lestat samo zajebava.

3. I ja sam protiv fizičkog nasilja, ali u pravu je ovo što kaže, riba je kriva. Ona mu duguje vernost, ne taj lik s kojim ga je varala.

4. Pravda za Lestata i da mi odgovori gde se trenutno tačno nalazi da dođem da se upoznam sa tim feminističkim društvom ja ovde u patrijarhatu dosadio mi i koliko je to žena koje navaljuju u svakom trenutku pa mora i odbrambeno da se reaguje sve zamišljam da su neke militantne lezbejke pa nije ni čudo mogu da udare.

5. Mada više bole uvredljive reči nego šamar. Kaži joj ono što zaslužuje a njemu kaži: Srećno sa ovakvom devojkom. Poniženje mnogo boli.

6. Slušaj vučice, ja poštujem žene ali bih tebe tukao pesnajama iako si žena. (ne mogu da se setim tačno)

Šalim se Vučice. Ti si gospodin. I da im ostavi dobro vino. To sam rekao na prethodnoj strani.

7. decxko pici kod druge nema sta gubis vreme :)

8. Daj takvih 5 žena i celo selo srećno. Pravda za preljubnice!

9. Увијек сам говорио да су Балканске преваре екстра емисија.

10. Kakvo mačo proseravanje mila majko. Ne bih da ti rušim sneška, ali neka ti jedna od raspoloženih vukajlijašica objasni kako ovakvi stavovi prolaze kod žena...

Samo kažem da je to PO MOM MIŠLJENJU mizogini šovinistički stav.

http://www.dodaj.rs/f/47/11h/3w7hx361/whiteknightfaggot.jpg

интернет ланселоти фтњ!

а не знам што се толико узбуђујете, све ће стићи дуга рука карамелина

11. Nemoj da je tučeš. Izazovi Turčina na dvoboj, pa onda slomite koplja, pa sablje, pa buzdovane, pa se onda uhvatite u koštac i rvite se i koljite zubima dok vas krvava pjena ne popane, ljetni dan do podne, pa kad ona s nožem krene da pomogne Turčinu i da te ubode, a tvoj hrt Karaman skoči na nju da je kolje, što će Turčina naravno da dekoncentriše, ti ubij Turčina, pa Anđeliju na konja, pa u bijele dvore. Pa kad otac i braća Jugovići budu hteli da je rastrgnu konjma na repove, a tebi daju drugu za ženu, ti je ne daj, nego njih rasteraj, a nju onda do kraja života teraj da ti pere noge i pije tu vodu jer si joj oprostio, da bi se iskupila za grehe. To zvuči razumno. Jer da je prebiješ, samo bi malo plakala, a ovako će da pati zauvek.

12. e pustite price sa 50 evra na stolu....nadji nesto jeftinije :)

13. интернет ланселоти фтњ!

Ovo.

Valdemare, ne transferiši, fejl ti je ironija.

14. Ja obožavam da spašavam princeze. Čak sam napravio i tutorijal za to!

15. Valdemare, ne transferiši, fejl ti je ironija

Ćuti, vidiš da pokušavam lovim alt skrndelje
    Teraš mi plen.

16. интернет ланселоти фтњ!

pffff, ala si našao kome to da kažeš :)

17. Izvinjavam se autoru LesTatu na amaterskom psihoprofilisanju. Nije bilo u redu.
    I dalje stoji da sam protiv bilo koje vrste nasilja. Pogotovo nad slabijem od sebe.

18. Pojo sam danas brat-bratu kilu pasulja. Sad prdim ko pokvarena praga.

19. Није то човек, то је будала. Видео је како је неки јаше, још га она јебе 9 (и словима: ДЕВЕТ) месеци, прави се луда, као да се ништа није догодило, док он изиграва мајмуна на дрвету, а она му и даље набија рогове. Отераш курву у пизду материну и готова ствар.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.