Moram nekom da se izjadam :((

1. ah, tipfeler, sa' ću ispravim...

2. Moram nemkom da se izjadam

Ko je nemko?

3. Hahaa, a jes, kome ću ako nemam kome?

4. Данас је три године како сам се регистрово овде :((((((((((

5. hahahahahahaha
    ne smaraj na mojoj temi

6. danas sam prvi put bio u onom 6d bioskopu, imao goste i bile dve devojčice od 6-7 godina, i aj kao ja ću sa njima da uđem u tu salu...i ono mrak, a ja iz zajebancije kao izvadim vršnjaka jer se ukrutio...nisam iskreno imao nikakve loše namere sa tim devojčicama nego eto, čisto da se šalim malo...i izlazimo mi, a ono 15 ljudi gleda u mene popreko, a ja kao hehe baaašš je supeeer dobro je ovo heheh...a kažu oni pratili smo vas preko ekrana...ja pogledam ono ispred ima ekran koji snima sve u sali

7. Da li da te banujem zbog pedofilije ili zbog trolovskog posta?

8. Нека га, добар је.

9. Ako je ova tema Maloj Vidri beba foke, koja li tek životinja dođe Jebaču? ;-)

10. Радим као професор хемије, плата ми је го курац, управо сам сазнао да имам рак плућа, жена ми је курвештина и непланирано сам је напунио па је трудна, а син ретардиран. Шта да радим ??
    http://entertainmentalley.com/sites/default/files/images/breakingbad/S5/promos/BryanCranston-as-WalterWhite-1.jpg

11. You need to cook. Mada ovo bi mogao da bude dzelin slogan ili da on bude pomoćnik. Smajli

12. organizovaćemo humanitarno skupljanje para

13. Фејз је ставио наранџасту боју вукајлије УСТА ГА БОЛЕЛА ово је одвратна боја не видим ништаааа поздрав

14. YeahBatch + YeahBatchytza

15. Синоћ смо се баш напили као говеда од неке ракије и сад осећам последице. Али цимер се баш пребио, у пар момената сам мислио да је мртав, уплашио сам се јеботе. Вукли смо га нас четворица под туш, тешка стрвина јеботе, килу сам добио. Једва некако га убацили у кревет нако у гаћама. После тога блејали негде до пола шес и ја заспо. Кад негде испред осам, чујем ја пада он по соби јеботе, оће плочу да проломи. Ја устанем да га задржим, он уватио и рови нешто по орману коме је претходно док је још могао да стоји откинуо једна врата. Рови нешто тражи и мумла и само креће човек да пиша онако са гаћама на себи. То је трајало добрих минут и по док се није испразнила животиња. Срећа па сам ја скочио на кревет јер би ме испрско пишаћом као што је мислим испрско одећу у орману. После тога је скочио на фотељу и заспао у фетусном положају. Сад на сред собе блеји огромна бара и не смем да сиђем са кревета да не бих бос угазио, а папуче не видим де су. Јако ми се пиша док ово куцам и фрка ми је, не знам шта да радим. Сад ме додала нека мала из града па ми се диго нормално ујутру док сам јој гледо слике па ми је још горе. Соба смрди као мртво јаре које су до смрти јебали Пани и Сед. Да ли и ја да пишам у ону бару па да чекам да наиђе треће лице и да ми неке папуче? Eво овај сад и крено да хрче јеботе, све горе од горег.

16. dfak did aj dzst rid lolo

17. Ja sam u goroj situaciji, bio sam na jebenoj 'Pravnijadi' na Zlatiboru, toliko sam se smorio da sam počeo šamarati ljude okolo.

Jebem ti rate majku beogradsku nafuranu PA ŠTA JE ONO BOKTENEJEBO?
    Upropastili su i jednu 'Pravnijadu'. Svaka im dala.

18. Pišaj u baru! oooo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.