Jel toliko teška logika da se i sa nje bježi? ;-)
Moja prof.logike nije imala pojma o predavanju, čitavu godinu nije ispuštala svoj rokovnik iz ruku. Ništa iz glave nije znala da predaje.
Gdje je tu sad logika?
Седим на слави и већ пола сата слушам како жене дискутују о некој индијској серији, ишо сам два пута у вц да искулирам и још увек мељу јеботе. Избошћу се ножем у око.
Sad mi bio siptar u radnji, dosao sa jednom nasom, otprilike da je jebe.
Za sve je kriva ona govnjiva LDP serija.
Za vikend ima da odem u Prizren i da setam TRI siptarke. I ostavicu im DUPLO vise para nego oni meni. A u kurac.
Nisam pipno fudbalsku loptu, pa recimo 3,4 meseca, i je*eno danas odlučim da malo igram u sali sa društvom.
Ponesem 2 Vajferta i jednog Cvijića, da platim neki dug, i neko mi ćorne pare...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Al je zato lift iz dvojke. Izvalio sam u ogledalu da se uklapa kekeke
Probudila me uzasna glavobolja malopre, balsamovao sam se koliko je bolelo.
Jebem ti sajt 'de je Nešo u top 200
Dželo, ja jebem. Ti traćiš vreme na kulinarstvo jbg. kekekekk
moram glumiti deda mraza pred društvom sa faksa
Celom odeljenju su smanjili ocenu iz vladanja na 3 zato što smo pobegli sa 1 časa logike. WHY? BECAUSE FUCK LOGIC.
to je zato što tu nema logike...
a ni nas na logici..
pa kad vas nema nema ni logike, stvar je sasvim jasna, a trojku iz vladanja ste dobili jer prkosite logici :)
Jel toliko teška logika da se i sa nje bježi? ;-)
Moja prof.logike nije imala pojma o predavanju, čitavu godinu nije ispuštala svoj rokovnik iz ruku. Ništa iz glave nije znala da predaje.
Gdje je tu sad logika?
svasta
Седим на слави и већ пола сата слушам како жене дискутују о некој индијској серији, ишо сам два пута у вц да искулирам и још увек мељу јеботе. Избошћу се ножем у око.
Ево сад пустили фарму.
Какав олош од родбине ја имам јебем ти парадајз.
Vidi majke ti jel izbacivanje večeras da pustim sms.
Sad mi bio siptar u radnji, dosao sa jednom nasom, otprilike da je jebe.
Za sve je kriva ona govnjiva LDP serija.
Za vikend ima da odem u Prizren i da setam TRI siptarke. I ostavicu im DUPLO vise para nego oni meni. A u kurac.
ne radi me alkohol tj. ne radi me rakija više. Popio 11 na slavi i apsolutno ništa.
Nisam pipno fudbalsku loptu, pa recimo 3,4 meseca, i je*eno danas odlučim da malo igram u sali sa društvom.
Ponesem 2 Vajferta i jednog Cvijića, da platim neki dug, i neko mi ćorne pare...
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
znam da nije ni vrijeme ni mjesto, ali moram
jako me frustrira što je povrće sad toliko skupo JEBENI DECEMBAR
NEMAM VIŠE ŠTA DA JEDEM :(