Moram nekom da se izjadam :((

1. Al je zato lift iz dvojke. Izvalio sam u ogledalu da se uklapa kekeke

2. Probudila me uzasna glavobolja malopre, balsamovao sam se koliko je bolelo.

3. Jebem ti sajt 'de je Nešo u top 200

4. Dželo, ja jebem. Ti traćiš vreme na kulinarstvo jbg. kekekekk

5. moram glumiti deda mraza pred društvom sa faksa

6. Celom odeljenju su smanjili ocenu iz vladanja na 3 zato što smo pobegli sa 1 časa logike. WHY? BECAUSE FUCK LOGIC.

7. to je zato što tu nema logike...

8. pa kad vas nema nema ni logike, stvar je sasvim jasna, a trojku iz vladanja ste dobili jer prkosite logici :)

9. Jel toliko teška logika da se i sa nje bježi? ;-)
    Moja prof.logike nije imala pojma o predavanju, čitavu godinu nije ispuštala svoj rokovnik iz ruku. Ništa iz glave nije znala da predaje.
    Gdje je tu sad logika?

10. Седим на слави и већ пола сата слушам како жене дискутују о некој индијској серији, ишо сам два пута у вц да искулирам и још увек мељу јеботе. Избошћу се ножем у око.

11. Ево сад пустили фарму.

12. Какав олош од родбине ја имам јебем ти парадајз.

13. Vidi majke ti jel izbacivanje večeras da pustim sms.

14. Sad mi bio siptar u radnji, dosao sa jednom nasom, otprilike da je jebe.
    Za sve je kriva ona govnjiva LDP serija.
    Za vikend ima da odem u Prizren i da setam TRI siptarke. I ostavicu im DUPLO vise para nego oni meni. A u kurac.

15. ne radi me alkohol tj. ne radi me rakija više. Popio 11 na slavi i apsolutno ništa.

16. Nisam pipno fudbalsku loptu, pa recimo 3,4 meseca, i je*eno danas odlučim da malo igram u sali sa društvom.
    Ponesem 2 Vajferta i jednog Cvijića, da platim neki dug, i neko mi ćorne pare...

17. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

18. znam da nije ni vrijeme ni mjesto, ali moram
    jako me frustrira što je povrće sad toliko skupo JEBENI DECEMBAR
    NEMAM VIŠE ŠTA DA JEDEM :(

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.