Moram nekom da se izjadam :((

1. crko bi da nije mene...al ja sam polomila nokat stvarno, onaj deo uz meso, pukao po dužini, boli ko u oko...da ne misli neko da mi se samo sjebao manikir...

2. Svi bi mi crkli, džaba što smo vični svačem, da mi nije kontrole ja bih dane provodio po kafanama i kojekude i opet bi imao 56 kila kao pre 15 godina i ne bi znao ni ko sam ni gde sam. Volim da kuvam i umem da kuvam, ali kad nemam za koga ja jedem paštetu i narezak.

3. Ne more vise gif glavatar brez ordena :(, al bar se sad vide pratioci!

4. Ako, mora da se razvadi sirotinja obaška.

5. hihihihihi, sa'ću da ti skinem jednu štiklu :)

6. Boli ga uvo, on je orden već dobio, ne moš mu ga oduzeti... :)
    Nije bitno ko, obrisao sve defke, ostao mu pehar... :)

7. E, a šta ti je čovek. Nikad ne bih stavio gif inače, ali sad kao aj da se kurčim. :D

8. dobio na kladzi danas :(

9. Nego da se žalim malo...
    Već dva dana se neki đavo zapušio i popodne provodim trpajući sajlu u prkno lavaboa. Neko žešće zapušenje, sipao sam sve živo, pomorio ekosistem, drndo sonom sajlom, ništa. Jbt, danas opet moram da burgijam, muka me ufati kad se setim :(

10. instanca me zove :/

11. Counte, naspi Koka kole.

12. Da, vredi pokušati, kad već NaOH neće.

13. Mama, jesi to ti?

sine?! jesam ja rekla da si još mali za vukajliju? odjavi se odma'...

14. SKRNAVO SAM ZALEPIO MAURICIJA PINILU IZ CHILEA IMAM OGROMNU BRAZDU PREKO SLICICE. RAZMISLJAM DA BACIM ALBUM.

15. lepiš sličice? zar nemaš ti dvajes i nešto godina?
    ja sam u tvojim godinama imala u planu drugo dete.
    a ti lepiš sličice.

16. Ova moja se neće ni udati, ima 28 godina i još uvek čuva čak i poljubac za pravog.

17. Promašila temu ili?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.