ako je samo iznad obrva, mogu biti sinusi, ali sinusi bi terali na kijanje i teret kao da neko pokušava suptilno da te prisili na oralni seks - moguće je da je migrenozna glavobolja od stresa
Nego, aj kad sam već na temi da se izjadam kako me mnogo boli glava već dva dana i to samo iznad obrva..da nisu sinusi?
Mene su ko klinca zajebavali sinusi neverovatno, i dobijem neku tečnost, kao mast neku, ulje, mazao se time jedno 6-7 dana, i od tad me više nisu boleli. Sad se spustim mokre kose niz radničku bajsom (strma ulica u pm), ništa mi nije. Ona je na foru mente kurca palca, trebalo bi tako nešto tražiti. A za inhalacije ne znam, možda i one pomažu.
Ma sad je ovo sa cimanjem temperature katastrofa. Gledam klinca, nešto mi sumnjiv, zaribao je, a kad ga uhvati, to ume da traje podugo, što znači trčanje s posla, inhalaciju i sto zajebancija još :(
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
koju temu?
Ma nisam, nego ste spominjali ovu moju koleginicu i udaju
pominjali smo zapatinu ženidbu. i sličice.
nema nigde ženidbe, samo sličice...
Hhahaha, zajebavajte.
Nego, aj kad sam već na temi da se izjadam kako me mnogo boli glava već dva dana i to samo iznad obrva..da nisu sinusi?
ako je samo iznad obrva, mogu biti sinusi, ali sinusi bi terali na kijanje i teret kao da neko pokušava suptilno da te prisili na oralni seks - moguće je da je migrenozna glavobolja od stresa
Da, daaa...i kijam povremeno..a za ovaj teret ne razumem..jedino ako nema veze sa izrekom Jaja na oko - kara u čelo?
ma ne bre - ruka na potiljku, kokice u krilu, film u paru, lagani pritisak ruke na dole... danak neiskustvu očigledno :)
Sinusiiiiiii
Bruce, neozbiljan si.
Skočko, pomaže li inhalacija?
samo inhalacije i pomažu kod sinusa, drugo nemoj ni probati...
Ih, ja neozbiljan... :)
Pa neozbiljan...šta će mi kokice i filmovi?
Izbjegavaj suv vazduh, dim, hladnoću, inhalacija, morske kapi par dana i tablete protiv bolova :D
pa scenografija majkumu, ambijent, ne ide nasuvo ni proja :)
Misliš na morsku so ili magnezijum hlorid?
*morsku vodu
što si zlopamtilo, Pajo Dačak,
nabijem ti ga (uključujući i balčak).
Mene su ko klinca zajebavali sinusi neverovatno, i dobijem neku tečnost, kao mast neku, ulje, mazao se time jedno 6-7 dana, i od tad me više nisu boleli. Sad se spustim mokre kose niz radničku bajsom (strma ulica u pm), ništa mi nije. Ona je na foru mente kurca palca, trebalo bi tako nešto tražiti. A za inhalacije ne znam, možda i one pomažu.
Pošalješ dete zdravo i pravo u školu i dođe ti sa grloboljom, kijavicom i punog nosa. Jebem ti.
Ma sad je ovo sa cimanjem temperature katastrofa. Gledam klinca, nešto mi sumnjiv, zaribao je, a kad ga uhvati, to ume da traje podugo, što znači trčanje s posla, inhalaciju i sto zajebancija još :(