Moram nekom da se izjadam :((

1. A nema veze.. Hraniću mačke pa će one da me vole :D

2. Ни мачке не воле незапослене с протезом и копривњачом! хД

3. Izgleda ti nikada nisi imao mačku :)

4. Lavando, jel je ovo tvoja slika na profilu? Ako jeste, zasto uopste nosis protezu, imas odlicne zube.

5. Ma gde moja... :-/

6. Ма знам, само покушавам да ти убијем морал. :Р

7. Teško je to učiniti, ja već sama to odradim pa ispod te granice ne idem :D Džaba se trudiš.

8. Е јеееебига! Ти као да не знаш да увек може горе! лололо

9. Ja predlažem da tebe banuju sa ove teme :D

10. Ae se vi smuvajte.

11. Ш'о? Због тога што ширим срећу и неограничену љубав међу људима? хД

Дабе, њу неће ни мачке. лололо

12. Daleko bilo, taman da mi bude još gore :D

13. Liječite se zajedno.

14. Шта? Ја нисам довољно добар за тебе? Је л' то хоћеш да кажеш? А? То хоћеш да кажеш?

15. Hoću da kažem da sam otišla u san. Pa Čedici ubijaj moral i smuvaj ga.. Kad se već brine za tvoje zdravlje :)

16. :Намигује Дубу:

17. usrao sam si bioloski sat totalno, zaspim u 2-3 ujutru a sledece nedelje u skolu treba ici

18. Nađite mi nešto da ilustrujem. Nisam skup!
    Fali mi paraaaa lololol

19. А како ти то илуструјеш Господине? И што се рекламираш на теми за јадање? лололо

20. Kako god hoćeš! Jadam se, kažem nemam para. :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.