Moram nekom da se izjadam :((

1. 99designs.com pa ilustruj i dizajnerisi koliko ti volja...

2. deviantart? ne volim taj sajt al mozda se tebi svidi

3. ahahah imam deviantart- SRANJE :)
    A 99designs su vektorske ilustracije, a to mi ide na kurac, da izvineš :D
    Knjige neke, nešto :D

4. ај ми нацртај Бановић Страхињу за џабе? А? И тако неке епске мотиве? М?

5. ne kenjaj nego vezbaj vektor. nes se ljeba najest od ilustrovanja knjiga, dok od ovoga os.

6. au brate, vrlo rado, al ako mi verujes, slabo mi idu portreti :D
    Evo, ovih dana se ubih oko portreta, krenuo sam na pripreme :D

7. То ће пре бити репродукција уметничког дела!
    Ова слика овде:
    http://www.youtube.com/watch?v=rjrI3T-_3mw

8. bez zajebancije, raspitaj se po gimnazijama i bibliotekama da li se pise ili izdaje neka nova knjiga. ako je nas covek pisac onda mu verovatno fali ilustrator

9. http://draganbibin.blogspot.com/ pogledajte mu sve ilustracije. Ovaj se najeo leba boga mi :D. Osvojio je najvecu svetsku nagradu za ilustraciju. Upoznao sam ga jednom. Predaje na akademiji u novom sadu :D

10. Лик је болес'ан! Не да кида...

11. ja mislim da je nagradjen za djampira, al nebitno. Koliko takvih likova znas, a koliko logo dizajnera i tome slicno? hm?

12. И ко ће да ми нацрта Страхињу?!?!?

13. Znam dosta ilustratora svetski poznatih, zato sto me to zanima :D
    A dizajnom se bavim, ali nesto me smara, ne volim kad neko kaze uradi to i to. :D Ali i to mi dobro ide :D

14. uuu, rasrura lik.
    uzmi crtaj stripove to je kod nas ionako nerazvijeno pa nema vezevsto nisi poznat autor lolol.

15. Stripovi su teski jako, ne mogu svi to da rade. :D
    To je isto kao i film, sranje, ako nije dobro kadrirano. :)
    Znaci Tarantino bi dominirao, sto se kaze :D

16. Možda ti ja nacrtam jednom, ali digitalno :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.