Moram nekom da se izjadam :((

1. Ma to nam je čestitka od distribucije za novogodišnje praznike :)

2. kako vam bre tol'ko mnogo dolazi? :o
    meni top 5k sa uljanim radijatorima + TA peć. a stan je od cirka 50kv.
    žalite se vodovodu!

3. Da im se ja načestitam u sve rupe na telu, kad moram da pričam kao najgora veštica.
    Takve "emocije" u meni svi oni izazivaju!

4. mi imamo 2000 onih kilovat sranja u crvenoj zoni, a u toj zoni je 13 dinara jedan. :/

5. Zaklani, imaš jednu TA peć?
    Kristi, je l živiš u stanu? Mi živimo u kućama u selu pa nam izađe duplo više.

6. Vidro, kod mene je 15,036 kilovat u crvenoj zoni viša tarifa.

7. da, da, u stanu..

a kod kuće imam kamin, drva b'e! :D

nego, ovo je super stvar, aj da budem od pomoći, time grejem samo svoju sobu kod kuće i kao brda štedi struju
    http://www.eldi-nis.co.rs/elditerm.html
    sigurno se neko od mene više razume u, da prostite, grejna tela, ali kol'ko znam mnogo je ekonomičnije od TA peći npr ;)

8. Eto, a mi sirotinja moramo da se patimo sas strujom. Nemam para za peć na drva a i kad bi je imali, trebalo bi nam bar 80.000 samo za drva. 'Bem ti nepravdu
    http://cheznectarine.c.h.pic.centerblog.net/o/2fbe09de.jpg

9. deset iljada dinara (oko sto eura?) nije veliki račun za četvoročlanu porodicu (dvosoban stan) ukoliko je sve na struju.

10. Kod mene plinara grije, al' ne moja, nego peć na plin.

11. Tročlana porodica + dva papagaja. S tim što su nam kuhinja i kupatilo hladni jer ih ne grejemo jer nemamo čime. Niži su za jedan nivo zato je ledeno.

12. 37 tisuća za jedan mjesec, ljudi!!!

13. laptop smo mogli kupit!

14. Mijenjaj trećeg člana za novu grijalicu il za 5 metara drva.

15. au. meni struja oko iljadu. ALI. jebeni infostan mi je deset iljada, i to plaćam svaki mesec, CELE godine. od toga je pet iljade za grejanje, a ovo ostalo bogtepitaštasvene...

ja se sad skenjala kad sam videla da je ulaznica za onu izložbu "bodies revealed" čak 950 dinara! mamuimjebemšiptarsku!

16. Dub
    Mijenjaj trećeg člana za novu grijalicu il za 5 metara drva.

Bih, ali neće da ode. Vratila bi se posle dva dana. :)
    Vidro, pa okle ti toliki račun za struju, pobogu?

17. Ja se grejem na cebad, kvalitetna, od domace vune. Ekonomicnije nego ista.

18. Dobro bre, crvena zona pa crvena zona. Šta imaš od električnih grejača?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.