Moram nekom da se izjadam :((

1. enemyofthefreeworld
    А не интересује те да ли се ти свиђаш другаровој сестри? х)

ma kako joj se ne bih svideo, cim je videla kako pisem ovde oma je ovlazila

2. svidja mi se drugarova sestra, al nisam siguran dal mi se svidja na duze il bih je opalio na jedno vece. el problemo grande

на кратко не мош и да 'оћеш. Са сестрама другова само на дуже, чраст ми, ај ноу.

3. fbmanijače, što je najjače ta slika je nastala prije neke 2 godine, i think

4. Od sve hrane pojedoh svoju kosu. :( Ne vredi više ni da je vežem.

5. Od sve hrane pojedoh svoju kosu. :( Ne vredi više ni da je vežem.

Остари нам ти Вучице хехе :)

6. Oće to kad se nema para za frizera. Trpi budalo zbog slave 20-og.

7. Stigo mi račun za struju dez' iljada. I još čet'ri od prošlog meseca. Druge račune ne pominjem.
    Aumaterinu.

8. VanGoga
    Stigo mi račun za struju dez' iljada. I još čet'ri od prošlog meseca. Druge račune ne pominjem.
    Aumaterinu.

uh... ne spominji... nisi jedina

9. Joj Gogo, i kod mene isti slučaj. Ama isti iznos imam k'o i ti. Prošli mesec sam mogla da platim samo 3 'iljade, ostalo mi je 4.500. Sada sa ovim računom imam 15.160 din. Vodu da ne pominjem jer sam morala da je zapostavljam pomalo da bih ceo dug struje isplatila. :(

10. Ma, krivo mi je jer sam u novembru refinansirala kredit samo da bih regulisala sve te zaostale i redovne račune; isplatila SVE račune do nule, u decembru platila sve,dala pola za struju i sad me zdoksalo ovo,jebem li mu.
    Mislim, jes da zvuči kao španska serija, ali nemam odakle više da cedim pare. Nekad me to utrukne u pojam, da me sramota same sebe što dozvoljavam da se tako skenjam.

11. šlogirana sam.
    prvenstvo u rukometu počelo, nama gazda još nije donio tv.
    internet za onlajn striming nemam. preostaje mi samo da se ubijem.
    povrh svega, rts ne prenosi. kakve morončine.

12. povrh svega, rts ne prenosi. kakve morončine.

Prenosi Vidro, mada izgleda samo mečeve naše reprezentacije.

13. jebem te živote. ne znam šta da činim, pokušavam naći neko mjesto u sobi gdje mi je net najjači da hvatam strimove, al' šipak. :(

14. Stigo mi račun za struju dez' iljada.

мени сваког месеца преко петнаес иљаде... Ето ти утеха.

15. Ma, meni bi bila uteha da nikom ne stižu takva govna od računa, da možeš malo i svežeg vazduha da udahneš bez grča zbog kojekakvih dugova.
    Al' morgen...

16. Ја имадем ТА пећ, па ми много вуче иако је пуним на јефтиној тарифи.

17. Mi imamo dve TA peći obe 6-ce, samo što kod jedne rade 4 grejača. Koja je tvoja?

18. ja živim u kući nekoj, sa još 3 ljudi, imamo 4 radijatora na struju, i u još 2 dijela kuće živi još 2 ljudi, imaju po jedan radijator. za decembar nam je stiglo 36700 dinara struje. :krsti se:

19. Четворка Вучице.

20. Ma ja onaj švedski radijator, ali mi u stanu loša izolacija i niš' ne dihtuje. Tako da moram i klimu da uključujem, a ona mi pojede džigericu. Međutim, nema druge varijante.To je-što je.
    Leti ne isključujem klimu od toplote-danonoćno mora da radi, a zimi se skočanjiš ko dupe ako se ne dogreva.
    Jbg.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.