ДРАГИ ГОСПОДИНЕ НАПРАВИЛИ СТЕ САВРШЕНУ КЋЕРКУ, САВРШЕНУ У СВАКОМ СМИСЛУ АЛИ ЈЕБЕМ ВАМ МАТЕР ОНУ КОНЗЕРВАТИВНУ, ДА ВАМ ЈЕБЕМ МАТЕР И ОЦА И СВЕ ОД КОСОВСКОГ БОЈА НА ОВАМО! МУРШ!
Риха Дисидент
ДРАГИ ГОСПОДИНЕ НАПРАВИЛИ СТЕ САВРШЕНУ КЋЕРКУ, САВРШЕНУ У СВАКОМ СМИСЛУ АЛИ ЈЕБЕМ ВАМ МАТЕР ОНУ КОНЗЕРВАТИВНУ, ДА ВАМ ЈЕБЕМ МАТЕР И ОЦА И СВЕ ОД КОСОВСКОГ БОЈА НА ОВАМО! МУРШ!
Šta je, Rihane, ne da mala pre braka jer su je konzervativno vaspitali? :D
Svi me zajebavaju jer pijem sirup sa žirafom protiv kašlja, a to uopšte nije sirup SAMO za decu, nego mogu i odrasli da ga piju, i ukusan je. A i žirafa je adorable <3
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jadan Bili.
U kazinu, jebem ti smene, i juče i danas na poslu.
Saosećam sa tobom, koi kazino spin ili nešto drugo?
Ma slot klub sa ruletima, ništa posebno.
Au... Imaš li neki slobodan dan?
Imam, i više nego što mi treba. :) radim dva dana po 15 sati, pa dva dana slobodan.
Pa što se onda žališ? :))
nema kintu da obrne rulet :)
Mora da je to u pitanju, Bruse :)
Šta je, Rihane, ne da mala pre braka jer su je konzervativno vaspitali? :D
Sandra, jebao sam te u bulju, a javiti se nećeš! Ne volim te više!
Не свиђа се татици мој лик и дјело... и још што шта. Она Смаркова дефка.
kad si nepodoban :)
Што ти човјека знаш утјешити лоло
Sve ima na Vuki, samo potražiš :)
razboleo sam se nazalost,bubreg me ubija od bolova imam temperaturu,malaksao sam...
danas sam vadio krv i urin sam im dao sutra ocekujem rezultate.
Моје саучешће. Да ти изјавим док си још жив, после ће бити касно хехе
lolololo
Svi me zajebavaju jer pijem sirup sa žirafom protiv kašlja, a to uopšte nije sirup SAMO za decu, nego mogu i odrasli da ga piju, i ukusan je. A i žirafa je adorable <3