dodjem posle godinu dana ropstva i imam sta da vidim, sve otislo u pizdu materinu.
sto bre niste cuvali sajt, sto ste dozvolili da ga imbecili pretvore u svoje staniste, sta bi sa klanovima, dobri ste da lajkujete jedni druge da vicete "to, bravo, vrh, pobedijo si..." a ne znate da napusite imbecila kad napise imbecilnu definiciju?
tri strane golih govana, najpopularnija definicija za danas, juce i prekjuce zesce sranje.
aman sta ste uradili? to jest sto nesto niste uradili?
Poludeću od ovog čajnika! Baba ga donela sa sobom, mator, kao šerpetina je velik, ima čaja da se skuva kao u šerpi za supu! Plus, slivnik mu ima toliko mali otvor, ruka ti otpadne dok pokušaš da prespeš čaj u šolju, kao da neko sa poodmaklom beningnom hipertrofijom prostate piša, toliko je spor. Ako hoćeš malo da ga nagneš da ide brže, sliva se sve sa poklopca! Na kraju sam uzela kutlaču i njome sipala u šolju, ne znam šta da radim, hoću da ga bacim, ali bi me baba zadavila, pričam joj kako je OČAJAN, ali ništa.
Sirup sa žirafom je samo za decu. :)
Па немој да идеш са жирафом на сируп. Иди сама. И ја би' ти се смеј'о.
pa otkad si ti odrasla? :p
Eto.. čovek se nada nekoj podršci, a vi tako, e.
Ja jesam odrasla, OD NOVEMBRA :D
da se žirafa ne zove žak? moja deca to pila, pa prerasli....
Neki prerastu, neki očigledno ne... :)
Preporučujem Prospan sirup, sladak ko šećer. A imaš i onaj sa patkom na ambalaži lolo
Žirafon Žak i guskica Beba u borbi protiv kašlja i nazeba!
ima i ježić bocko...a i onaj noj, za imunitet? pila moja deca sve....
Za sve skeptične osobe, a posebno za Bilija:
http://oi49.tinypic.com/98x55k.jpg
lepo piše ODRASLI :P
Brijo sam muda i porezo sam se po mudetu :O
a jes' zajebana međedska dlaka, ne moš obrijat, a skočko?
Namaži sirupom
Ogadi mi sirup :D
sta je bre ovo?
dodjem posle godinu dana ropstva i imam sta da vidim, sve otislo u pizdu materinu.
sto bre niste cuvali sajt, sto ste dozvolili da ga imbecili pretvore u svoje staniste, sta bi sa klanovima, dobri ste da lajkujete jedni druge da vicete "to, bravo, vrh, pobedijo si..." a ne znate da napusite imbecila kad napise imbecilnu definiciju?
tri strane golih govana, najpopularnija definicija za danas, juce i prekjuce zesce sranje.
aman sta ste uradili? to jest sto nesto niste uradili?
HEMOFARM SIRUP SA RAZNIM ČUDIMA U BORBI PROTIV POSJEKOTINA NA SKOČKOVIM MUDIMA!
piše i na tarabi pička...
Ne budi tako okrutna.. ako ništa, kod ovog sirupa nema opasnosti od predoziranja, moš da ga pijuckaš ko sokić :)
Utrljo sam neku kremu po sebi, sav sam mackav.
Poludeću od ovog čajnika! Baba ga donela sa sobom, mator, kao šerpetina je velik, ima čaja da se skuva kao u šerpi za supu! Plus, slivnik mu ima toliko mali otvor, ruka ti otpadne dok pokušaš da prespeš čaj u šolju, kao da neko sa poodmaklom beningnom hipertrofijom prostate piša, toliko je spor. Ako hoćeš malo da ga nagneš da ide brže, sliva se sve sa poklopca! Na kraju sam uzela kutlaču i njome sipala u šolju, ne znam šta da radim, hoću da ga bacim, ali bi me baba zadavila, pričam joj kako je OČAJAN, ali ništa.