Moram nekom da se izjadam :((

1. pa sipaj manje vode...

2. Баш ми је нешто баксузан дан. Устанем и одломим ногу од сто, па касније разбијем чашу, па седнем за комп па проспем кока колу по рутеру и тастатури.. Не знам кој' ми је.

3. Па што пијеш чај? Јес' ти Енглескиња?

4. pa sipaj manje vode...

Ne znam kako je to osmišljeno, ima zapreminu dve srednje šerpe, za kakav čaj je to pravljeno, pojma nemam. Inače, ne kuvam ja čaj u tom ČUDU, nego ona! Ja učim do kasno, pa onda i ako ustanem ranije, to bude oko osam, ali ona sa vampirima ustane u pet, pa skuva dve i po litre, unutra ubaci četri-pet kesica čaja i tako... Pa onda i ja da uzmem. Inače bih ja u lonče pa poklopi, ali ovo stvarno da poludiš. Nemam sad fotoaparat da prebacim sliku toga, ali grozno je. :)

Па што пијеш чај? Јес' ти Енглескиња?

Navikla sam svaki dan duzmem šolju dve čaja.

5. obrisali mi sve definicije koje sam danas napisao...

al sve....

doduse neke sam sam obrisao...

al neke su mi oni obrisali....

LJUBOMORNI na moje danasnje nadahnuce...

6. i meni obrisali Uža :(

7. si video Pani?

znam ja i ko je...

ne znam zasto ali znam ko...

a nista mu nisam radio...cak stavise uvek sam bio okej s njim...

a on tako...

za srce me ujeo...

8. Obrisali "Ko mi obriso definiciju" ?! Nije fer.

9. si video Salabajzer?

kaki ljudi....propas bre....

10. Razjebo sam ligamente koljena radeći jebeni ushiro mawashi, jebo me mawashi i tri boga japanska i karate i jebeno govno od sporta. Kako mi se to nikad nije desilo na džudou? PA FINO, NE TRAŽE LJUDI DA DIGNEŠ NOGU ZAVRAT, JEBO IH OTAC.

11. e i ja sam trenirao to govno od karatea...

a malog, sinaka dao na dzudo...

nije bre taj karate za nas i nasu konstituciju...to bre za kineze, onako male i nikake...

12. Razjebo sam ligamente koljena radeći jebeni ushiro mawashi, jebo me mawashi i tri boga japanska i karate i jebeno govno od sporta. Kako mi se to nikad nije desilo na džudou? PA FINO, NE TRAŽE LJUDI DA DIGNEŠ NOGU ZAVRAT, JEBO IH OTAC.

"a fino nam je dragi Bog dao tačno određeni broj koraka da ih potrošimo za života a vi što trenirate žurite da ih potrošite prije vakta" - parafrazirao ja a u originalu Zuko Dž.

13. Ali mi bar znamo za šta živimo.

Ja živim za dan kada će oko moga vrata zasijati zlatna medalja sa svjetskog prvenstva.
    Poslije toga mogu da umirem.

14. znam, more, Skočimiše, samo se malo šegačim. ne zamijeraš valjda :)

15. Ma jok, nijesam od tih :D

http://www.farmaverde.ro/images/PUTEREA_URSULUI_NOU_KRAUTER_FARMAVERDE.jpg

sacam namazo ovo

AAAAAAAAAAAAAA KOLIKO ME PREBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

VRRELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

16. Porediti fastum i ursului je slično poređenju fiće i vejrona.

Ne znam samo što ovi naši ne uvoze međeđu kremu, nema je niđe na našem tržištu pa moram da švercam iz Rumunije....

17. a daj što si takav, ja hoću da ti pomognem a ti me napadaš za tržišne vrijednosti i kvalitet. bjež' bolan

18. I dalje o Skočimiševom koljenu? Dajte nešto eksplicitnije, makar otvoren prelom.

19. Što si taka? Što mi kradeš šou?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.