Moram nekom da se izjadam :((

1. opet?!
    Msm prošle nedelje si isto radio

2. Pa da, tako me zapalo. :(
    Zato sam sledeći vikend napokon slobodan, biće fešta. :D

3. Probudio se jutros, osuo se po celom teli, donja usna natekla, a nedelja prokleta...vjerovatno neka alegrija od necega...pu jebem ti zivot da ti jebem

4. од неке рибе?

5. Moze biti, ali pre ce biti od njenog kreveta :D fasov'o koprivnjacu od grinja....jel' ima neko nekog iskustva s tim? pojedoh se ziv

6. Кажу да мачка кад треба да се омаци, изабере собу особе коју највише воли. Ја ћу много да се скењам ако не изабере моју, јер пичка јој материна, сваки пут кад има терање не спавам ноћима да не би урликала к'о мутава. Какав сам малер има да се омаци у туш кабину.

7. Moja macka se omacila u dnevnoj sobi, mi joj namestili kutiju da se malo zakloni i poredjali neke majice da joj bude ususkano. Omacila dva maceta. :) Napravi joj neki kutak u svojoj sobi i pokazi joj gde da se omaci. :P

8. Ма нек' се омаци где јој је воља. Ако хоће у онај свој креветић, нека се омаци ту. Ако хоће на сред собе, нека се омаци ту. Нисам склон никаквом дресирању, нити приморавању животиња да раде нешто што мени неће да смета а њима можда хоће. То би било исто као кад бих ја дошао код тебе и наредио ти да легнеш на под и ваљаш се иначе нећеш да добијеш посластицу. Манте ме се сто.

9. Zaklano Čeljade, koj ti drma kaFez, breJ! hahahahaha

10. Ja mislim da me od juče popodne snima skrivena kamera. Jer, nije moguće ovo što mi se dešava!

11. ako ce ti biti lakse...bolje da mislis da te snima,nego da te snimi kada prodjes kolima kroz zuto ;)

12. Uvatio me grip. Imam povišenu temperaturu. I kašljem. I sva sam ko niko moj. I sve me boli.
    Da mu ja mamu maminu i sve živo u jednu rupu!
    Agrrr, kako sam odvratna kad sam bolesnaaaaaa kmeeeeeeeeee!!!!!

13. Pa ti opet ne jedi meso!

14. AAAAAAAA!!! Ček'o si u žbunju, priznaj, da bi mi to natrljao na nooos! :P
    Otkad ne jedem meso, ovo je prvi put da imam grip!
    ED: I to zato što mi sin bio bolestan, pa sam fasovala i ja.

15. dobrodošla u klub, mene drma neki svinjski grip (mada, znajući moj radni status, može biti i da je magareći)... kad se zakašljem zvuči kao simfonija za cepanje pluća, a prestane tek kad ostanem bez vazduha - povišena temperatura, bol u celom telu i konstantna glad...

16. Sreto, ovo je virus, koje lekove duzimam? Uzmem Ferveks i to je to. Čak sam bila i na treningu danas, da "poništim" grip, al slaba vajda.. :/

17. Pij eferalgan ili febricet - to ti je aktivni sastojak svih ferveksa i ostlaih sranja, a jeftinije

UBR: primetio sam da, otkad ne jedeš meso, često pišeš na ovoj temi ;)

18. Brus, pa jbmu, i ja stalno gladna ko pašče, non stop muljam nešto! Koji glupav simptom...I..kakav bre svinjski grip? Ovo je kurjački gladni virus!

Jao bre....ima da osedim od tebe i provirona načisto! :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.