Moram nekom da se izjadam :((

1. Пријатељу ми је дијагностициран рак. Остало му је још 3 мјесеца живота и врло вјероватно га више нећу видјети.

2. defrinol <3

edit: za gogu

3. pa svinjski, konto mojih gabarita - konstantno sam u prvoj klasi :)

4. За прехладу и температуру. А вирус треба прележати ил' има и зато неких лекова?

5. virusi umiru u alkoholu

6. Ауу, Рихо.. страшно. Где има рак?

ЕДИТ: Е, то да, Брусе.

7. На плућима па се проширио на остатак чега већ. Момак има 21 годину, отишао је за Италију али доктори кажу да нема шансе.
    Неки јако риједак, наследни, облик рака. Баш ужасно мала шанса да га добијеш. Пуко сам у депресију, тотално.

8. Brate čega? To 3 meseca priča ne pije vodu. Gluposti! Nek prestane da uzima bilo koji oblik šećera( ni voće, ništa!) nek uzme da hasa kostice kajsije na 2,5 kg težine po jednu, svaki dan Brojsov čaj (zalfija,kantarion,maticnak,nana) izbaci sve životinjske proizvode i moguće da se desi čudo, ne moguće već izvesno! Ako se ne sprdas pošalji mi pvt za sve što te zanima znam mogu da ti pomognem...

9. Нисам толики болид да се зајебавам око таквих ствари. Дечко из болнице на Паприковцу (БЛ) послан у Србију ако није у питању нека Каменица или нешто тако. Доктори му рекли да не постоји шанса да преживи и дали су му 3 мјесеца живота, али старци не желе да одустану па су га некако послали у Италију, нисам сигуран тачно гдје. Не прича се о томе много.
    Друг што студира медицину причао са тим доктором што га је прегладао у БЛ и каже да је имао само 1 такав случај рака од када ради.

10. Ја сам мислио да је сваки рак на плућима у већини случајева смртоносан.

11. ne obavezno - moje selo je poznato po punjenju Kamenice, konkretno za rak pluća sam imao kolegu koji je umro posle 7 meseci potpuno normalnog života (odbio je svaku terapiju osim legalne medicinske), a imam bivšu koleginicu koja je još funkcionalna (mada se ne čujemo odavno) - uz ovo gore što Arlovski kaže još dodajem tri RAVNE kafene kašičice mlevene šitaki gljive pomešane u čaši jogurta dnevno

12. Ma to nema nikakve veze, kad je rak u pitanju doktori jedu govna, na onkologiji bolesnicima daju piletinu, pire i llenju pitu - bolidi! Ove kostice kajsije su lek ali samo ako ne uzima ni gram šećera, zato što se rak hrani šećerom a one sadrže dva molekula šećera i molekul cijanida(otrova koji ubija rak) tako da rak da bi se širio on mora da jede šećer iz organizma i tako ako se izbaci šećer ovo će biti jedina hrana a ujedno i ubica raka...

13. Znaći veganska hrana, organsko povrće i žitarice, kostice kajsije, brojsov čaj, i još neki imuno stimulant (zelena magma, reisi ekstrat, shitaki ekstrat, eliksir od koprive...) i veruj da ima ogromne šanse - ZNAM! Sad pitanje je koliko ste bliski i koliko možeš da utices na njega, ako možeš potrudi se da mu pomogneš, ako nešto od ovoga nema kod vas poslaću vam ja...

14. Овај ортак што студира медицину каже да још увијек се ''нормално'' понаша само да су му отежане неке функције. Као, прихватио је ''чињеницу'' најбоље што је могао.
    Не знам више ни шта да мислим. Надам се да ће се успјети извући неким чудом.
    ЕДИТ: Били смо добри. Мислим он је из другог града, на факсу се упознали. У задње вријеме се нисмо виђали пошто обнављамо годину али данас када сам чуо баш ме је погодило. Фрка ми је што га можда више нећу видјети.

15. Jel ste bliski i jel možeš ikako da utices na njega? Ako ništa vidi ovo što sam ti napisao izguglaj i šibni mu bar linkove da pogleda pa nek sam odluci...

16. Отишао је у Италију на лијечење. Немам контакта са њим. То ме највише и тангира.

17. Jebi ga onda! Nadam se da će biti dobro. Baš sam se smorio...

18. Sutra idem na odluženje zatvorske kazne u trajanju od 10 dana zbog pijane voznje. Moj prvi odlazak u tvorza, pa ne znam sta treba da ponesem(sta je dozvoljeno) od odece i pribora za higijenu, ako neko zna bilo bi lepo da mi pomogne. Pampur za rč i tečni sapun sam spremio, molim bez zajebancije na taj račun. Ima neko sa iskustvom?

19. nemam neko iskustvo, ali za deset dana ja ne bi nosio ništa osim četkice i paste i rolne tariguza... e da, obavezno ponesi boks cigareta, nebitno da li pušiš ili ne, kažu da je to OK valuta...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.