Kolega iz kancelarije, Tajlanđanin, pokušava da obori dnevni rekord u nepričanju, sa prosečno dve reči po danu: "Hi" kad dolazi u kancelariju, "Hi" kad odlazi kući. U toku dana, kad mu nešto ne ide, s vremena na vreme ispusti neki iznenadni, jezovit zvuk tipa "hrrrkrrrrrhrrr" (najbliži poznati zvuk mu je grcanje tek priklanog praseta).
Prvo kontao dermu a onda sam vidio kakvih sve čuda ima pa me malo strah :)
A ne znam još, možda pedijatriju ili mikrobiologiju. To mi se čine ok. Nisam ja za hirurga :)
Kolega iz kancelarije, Tajlanđanin, pokušava da obori dnevni rekord u nepričanju, sa prosečno dve reči po danu: "Hi" kad dolazi u kancelariju, "Hi" kad odlazi kući. U toku dana, kad mu nešto ne ide, s vremena na vreme ispusti neki iznenadni, jezovit zvuk tipa "hrrrkrrrrrhrrr" (najbliži poznati zvuk mu je grcanje tek priklanog praseta).
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Jeste! Sve si znao, učio vredno par meseci i da padneš na kraju samo zbog te marke...stvarno maler!
Kurde decxko nemoj da mu rušiš sneška. Jesu li te tako učili u tim Luksemburgima lololo
Posteri postali govno, bas veliko.
Ne kazem da su bili i pre nesto odlicni.
Ali bar si mog'o da se nasmejes.
Sada, tuga.
Kurde, vidio bih tebe da si apsolvent na medicinskom i da su ti ostala 4 ispita do kraja.
Prokleta ginekologija...
Е Макароне, јебига. Гледај то с ведрије стране, не учиш о курчевима. :)
А и кад си апсолвент, све је отежано, мрзи људе да заврше факс.
Pa Makarone pizda mu materina, ginekologija. Aktiviraj se čoveče, praktična nastava lololo
hahaha a realno ne bih bio ginekolog nema tih para...
E to, brate ništa gore, bukvalno čovek izgubi naviku za učenje, samo bi izlazio na kafe i putovao negdje.
Знам, јес да још нисам апсолвент, бићу ускоро ако бог да, ал ми се полако јавља та навика, не могу да се натерам да учим па то ти је.
Budi prvi koji će da prekine taj mit i daj sve u roku :D
Makarone, a koja oblast te zanima?
Ja moram da se izjadam za gradski prevoz, poludeću jednog dana od gužvi...
VelkoM u Beograd (ako pričaš za prevoz u Be-geu) :)
Prvo kontao dermu a onda sam vidio kakvih sve čuda ima pa me malo strah :)
A ne znam još, možda pedijatriju ili mikrobiologiju. To mi se čine ok. Nisam ja za hirurga :)
EDIT: Jel ti studiraš medicinu?
Gonzo, velkom u Beograd već 5 godina :) Ali i dalje šizim od određenih linija koje su prepune...
Koga god sa medicine da pitam, svi bi pedijatriju :)
Idi begaj bre :) Rođen sam u Beogradu, pa svejedno pizdim svakog dana kad uđem u bus. Jebiga na sve se čovek navikne lololo
Haha, da :) Ma, ja u poslednje vreme i previše vremena provodim u prevozu, samo se vozikam okolo...
Педофили бре! :Д
Знао сам да су ти азијати луди ко корида.
hahahah :P
Nooooooooooo!!! Zabo mi komp u sred sejviranja u ''neverwinter nights 2''... i sad moram da se vracam na neki stari sejv.
http://www.youtube.com/watch?v=s7LfGbKbCV8