Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
E hvala svima na podršci morao sam nekome da kažem(da se izjadam, štono tema glasi) jer nisam nikome(bukvalno) rekao. Samo ću sutra da nestanem, da me traže u miliciju i po hitne pomoći :D bruce, obećavam makar 5 defki kad se vrnem :D
pišonja reče drugoviiii, zar se ovdje snima neki fiilm
pišonja reče, drugovii, ja nemam ništa s tiiiiiiiiiim
ako staviš pet zatvorskih, i da bar tri prežive, računaj na jednu odabranu :)
ako staviš pet zatvorskih, i da bar tri prežive, računaj na jednu odabranu :)
Obećanje ludom radovanje, al aj da vidimo :D
Načekaćeš se da ti stigne rešenje. Nema mesta u zatvorima. Ranije su ti slučajevi od par dana čekali po 3 godine, pa su zastarevali. To se naravno, uglavnom dešavalo vozačima skupih automobila.
http://www.youtube.com/watch?v=vDuHo2nzf1g
Do tada smuvaj neku polovnjču iz Sombora, preko četa.
Raspitaj se kad je Bruce obećavao uludo.
Ma loži vas Zevs, ide 10 dana sa ribom na Kopaonik...
Ali dobra fora za odabranu u svakom slučaju.
Svega mi je prepun kurac. Otišao bih i jebeno se spalio ovog momenta, ali me mrzi.
Blejk brate imam ja upaljač, ti samo pronađi benzin :)
Nemoj, peckaće te...
160 i kusur dinara litar benzina.
Skoči sa neke zgrade ili mosta. Jeftinije je.
Šta ako ume da pliva?
I šta ako se na putu ispreči neka debela pa padne na nju?
Blake, uzmi uput za psihologa, kamufliraj se da te niko ne prepozna i idi na razgovor.
160 i kusur dinara litar benzina.
Skoči sa neke zgrade ili mosta. Jeftinije je.
Oko 154 dinara je sada. Pala je cena
Šta ako ume da pliva?
Sa Brankovog mosta skaču na roler stazu, a ne u Savu. Slabo ko pliva po asvaltu, mada ima i onih što rone.
rasprodate sve karte za edija izarda! kmeeeeeeeeeee koja morončina ga dovela u smrdljivi dom omladine, debilčina retardirana!!!!11221
Nađem marku ispred kladionice i reko aj možda je srećna i ubacim je u aparat i ni duplanja ne dobih. ahhahahahha sreća nema šta...
to je neko bacio baksuza kad je izlazio :)
moram pročitam 50 strana iz istorije i legnem do 12 da sustane lepo....
to je neko bacio baksuza kad je izlazio :)
Evo padoh i ispit jutros. Kud ikako uzeh prokletu marku...