Moram nekom da se izjadam :((

1. Ima onaj vic-
    stoji Fata gola pred ogledalom, pa se osvrne, pogleda Muju, pa opet u ogledalo, pa opet na Muju, cvrknu jezikom i veli mu - za bolje i nisi.

2. ne idem na čet, ne kontam ove nove klince - u moje vreme se pionirske marame nosile :)

3. mojne tako bruce, svašta od omladine mož se nauči ;)

4. verujem, ali u mojjim godinama je veći deo tog znanja neprimenjiv :)

5. Odoh ja, završila se serija.

6. nece brus da mi vrati reakciju. A bila je tako lijepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    kao ovog jutraaaa dan...

7. posle izlazka 15 ljudova mi je upalo u stan jer sam rekao da je prazna gajba, urnisalo ga, ispržili neku kajganu čin mi se (tiganj žut i ima još nešto nem pojma) peglali u mom wc-u
    I sad ja polako raspremam
    Lol-.

8. ima li ijedna muzička reakcija da nije o zvezdama granda?

9. Pa Zvezde Granda su najveća sprdnja tako da tu ima najviše materijala :)

10. Veruj mi Vidro, i ja se to pitam, i mene je smorilo gledajući slične reakcije. Ako budem pravila neku, gledaću da ne bude sa prežvakanom temom.

11. Imam ja vidare jednu! Al je opet sranje, o krljeuši je... lololo

12. imam i ja o krljeuši xD

13. vidjećemo na kraju takmičenja. ;p

14. Ja ne kažem da ću da pobedim, tj znam da neću, ali ima dve bolje od ovih tri ali im ja neću davat reklamni prostor ovde, kao neki. :)

15. Реално немаш појма.

16. pa sramota te da staviš, jer su sranje. znam, znam :))

17. Мени она за Мају Маријану глупа, мислим да сам тамо дао минус.

А можда победи и једна од Карлеушиних реакција, има их кол'ко 'оћеш. Не знам што не бришу то, кад је све на исту фору. Штавише, додају ноту таквим реакцијама.

18. Мени она за Мају Маријану глупа

И мени брате, значи ужас.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.