Moram nekom da se izjadam :((

1. Nemoj sreto mučih se da napravim rijekšn, a oni dobrišu sad, neide.

2. Praštajte na reklami, ali... Potpuno me je zbunio komentar na posteru. Podsetio me je zašto tamo retko zalazim.

3. Vidiš da lik ima neku lopatu na avataru ili dildo...

4. Haha, msmojne, mislio sam na ovog drugog. Prvog nisam ni pokušao da analiziram :)

5. Ovaj drugi je iz paralelnog univerzuma...

6. Gledam sad tv i neka cura priča nešto za ovaj Evronet i ne mogu da provalim odakle je znam, a poznata mi. I onda se setim da sam je smarao skoro na nekoj žurci... Kako me blam nanovo prođe, em devojka starija, em sam bio pijan...

7. em sta te boli kurac

8. Бенисијо тео да јој избије проевропске идеје из главе... курцем!

9. Dobio sam pedalino od Maje Divac! Koji sam ja ćenikpa.

10. Мондерација брише моје слике на теми са сликама, моје уставно право је оскрнављено, сутра пишем жалбу Стразбуру јер угрожавате моје интернет битисање деџго.

11. Benisijo, Maja Divac me zanima, a ja sta me zanima ne zalim para i resursa. DAJ OVAMO sve kontakt podatke od doticne plus sta si ti saznao, a ja obecavam da cu napraviti zvezdu koja ce zaseniti i Suzanu i Severinu, i da cu nas uvesti u EU precicom. Tebe castim pivo, jebiga...

12. kako me nervira ovo šugavo vrijeme, jebeni vjetar

13. Срећна си што те нервира само време, мене нервира све.

14. meteoropata sam, pa ono..

15. Па бар си кул кад је лепо време! :Д

16. E, i mene nervira vetar, neću napoljeee...

17. Konačno sam našla sajt gde mogu normalno da napravim gif od jutjub videa i sjebe me jer ne dozvoljava kopiranje i otvaranje gifa na drugoj kartici :(
    a onaj sajt na kojem sam napravila prvi gif, ne radi

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.