U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
tužna sam u pičku materinu. pijem, kao da ne pijem. ovo je najveće sranje od dana.
i drugi put stavljam post jer je toliko sranje da čak neće ni post da se ostavi
Zamisli da te je zapalo u ćivotu da budeš neki mali Kinez koji bere perinač i kojem je suša uništila sve. Filing betr?
mali kinez bar ne mora da uči staroslovenski
i ima rižu mmmmmmmm
SUŠA MU JE UNIŠTILA PERINAČ, DECXHKO DEWOYSCHITZE! NEMA PERINČA! Koi crni staroslovenski, ćineski jezik ima preko 30.000 znakova, pa ti budi pismen.
snaće se mali, snalažljiv je
mmm, kineska hrana
eto, sad mi se jede
Дада, то је то класично женско размишљање, само мени да буде добро, ко јебе малог слабашног кинеза...
Nema, ja kad oraspoložim, oraspoložim za sve pare. :D Aj da se i ja izjadam: jebem ti glupe fašiste i sebe mentalno zaostalog kad igram na njih ako me samo oni sjebu.
brate
mali i slabašan?
znaš ti kako je riža hranljiva
blake, možda bi trebao sledeći put da angažuješ proročicu :)
Џаба то што је хранљива, ако он нема масу!
najo sa se bijela brašna i sad prdim ko folcika. Jebale me kifle u šupak i što ih jedem.
Pa sve i da je najhranljivija na svetu, NEMERE BITI JAK JEL JE SUŠA BGATE!
ispit u subotu, imam neki osećaj da ću okinuti. a prešao sam većinu, što je najgore
im'o je šut, im'o je brzinu...
BIOMED ŠEST ZA SVE KINEZE
JA ČASTIM
i ima rižu mmmmmmmm
i malu ćunu pa od nemoćnog besa stiska oči
pičko, doš'o nama da vadiš mast :(
evo eklipso, ja ti upućujem poziv za druženje! svrni sutra kod mene na kafu i dobiješ gratis gledanje u šolju! :)
lemaja ti se ne računaš u beograđane, ti si obljubila bosanca i to još lijevčana, ti si više moj čoek nego beogradski :DDD
TO LEMAJO, BOSANČEROSKINJO!
Turio ti ja prije sat vremena age of empires II na daunload i prije par minuta skontam PA JBT, DO SAD BI TREBALO DA GA SKINE TRIPUT i odem u torent kad ono piše STOPPED!
I sad ruta Ankina....
ja čim pređem drinu, gaće same spadaju! :P