Nestalo vode, valjda im pukla cijev, sve im jebem. Sreća pa sam našao vodu u špajzu pa sam je stavio da se zagrije i onda da na kraju kurac operem ko čovjek a ne sa vlažnim maramicama da ga brišem.
ostala sam sama u Beogradu, svi se razbiježali kućama, a sa beograđanima se naravno ne družim :) I čoek mi otišo, sam samcijata ima da budem narednih 5 dana
sama na ovom svetu sama kao lista na vetru :DDD
Нисам положио нормалан испит већ годину дана, кеву поново захватио рак, умро ми деда, сад ће да се спуцамо на три стране света да се свађамо са родбином.. јебем ти живот.
Трипујеш Еклипсо, само ниси упознала београђане који ти одговарају. А бзвз ти је да се учауриш, ви'ш нпр због оваквих ситуација. хД
Или неких других које ти могу правити проблем.
Трипујеш Еклипсо, само ниси упознала београђане који ти одговарају. А бзвз ти је да се учауриш, ви'ш нпр због оваквих ситуација. хД
pa mož bit, samo osmu godinu sam u BG, jbg, mislim da ja nisam žena za ovo podnevlje :DDD
jebeš ga, ionako moram učiti, možda je i bolje što nemam nikoga :DDD
imam ispit za 12 sati, nisam prešla nekih 60%
a uzimajući u obzir da je staroslovenski, i da me na osnovu jedne rečenice koju dobijem može ispitati cijelo gradivo, raniću se.
ma da ste vi živi i zdravi :)
Nestalo vode, valjda im pukla cijev, sve im jebem. Sreća pa sam našao vodu u špajzu pa sam je stavio da se zagrije i onda da na kraju kurac operem ko čovjek a ne sa vlažnim maramicama da ga brišem.
praćeš kurac prljavim rukama. pfuj
Stigla stipendija, ipak cu nesto da jedem ovaj mesec!
praćeš kurac prljavim rukama. pfuj
Jesu tebi čiste ruke? :)
ostala sam sama u Beogradu, svi se razbiježali kućama, a sa beograđanima se naravno ne družim :) I čoek mi otišo, sam samcijata ima da budem narednih 5 dana
sama na ovom svetu sama kao lista na vetru :DDD
sa vukajlijašima nikad nisi sama! :)
Нисам положио нормалан испит већ годину дана, кеву поново захватио рак, умро ми деда, сад ће да се спуцамо на три стране света да се свађамо са родбином.. јебем ти живот.
Што се не дружиш са београђанима?
A sta fali nama beogradjanima?
pa nekako moj tipično bosanski mentalitet i mentalitet beograđana se odbijaju
nije to namjerno
jednostavno je tako :)
Pa što ne pozove neki mudaš curu napolje, da se provodite? Šta je ispitujete tuda A ŠTO OVO A ŠTO NE OVAKO...
Па читаш ли шта пишееее, не дружи се са београђанима! лололоололол
A šta je ovo? :D
Kako ne shvatate? Možda bi želela da se druži sa Beograđankama, a,a a?
pa mož bit, samo osmu godinu sam u BG, jbg, mislim da ja nisam žena za ovo podnevlje :DDD
jebeš ga, ionako moram učiti, možda je i bolje što nemam nikoga :DDD
evo eklipso, ja ti upućujem poziv za druženje! svrni sutra kod mene na kafu i dobiješ gratis gledanje u šolju! :)
Au Trišane... Glavu gore!
imam ispit za 12 sati, nisam prešla nekih 60%
a uzimajući u obzir da je staroslovenski, i da me na osnovu jedne rečenice koju dobijem može ispitati cijelo gradivo, raniću se.