Moram nekom da se izjadam :((

1. Još da je žičana proteza i isti.

2. Вуле ти дошо да се изјадаш, а ови мангупи те прцају? Што то?

3. Somara, si ovo prekopirao sa profila moje petnaestogodinje sestre? :D

4. Mangupi su to, jebi ga.

5. Вуле ти дошо да се изјадаш, а ови мангупи те прцају? Што то?

Ko ga prca? Njegov slucaj je samo gori od mog, sluzi mi da zalecim rane. :D

6. Na svo ovo sranje našao je i led ko kajsije da pada po već napaćenom narodu. Jedva smo auta spasili iz poplave sad nas još i to krka.

Doboju još fali jak vulkan, sve ostalo smo imali.

7. Skočimiš

Na svo ovo sranje našao je i led ko kajsije da pada po već napaćenom narodu. Jedva smo auta spasili iz poplave sad nas još i to krka.

Doboju još fali jak vulkan, sve ostalo smo imali.

А земљотрешчић некакав?

8. bilo to par dana posle poplave, al to čisto malo tresnulo.

9. smara ovaj fudbal...

10. Stvarno, igraju ko žene. Ma i gore igraju, da žene igraju svi bi gledali u nadi da će nekoj ispasti sisa, ovako tuga.

11. E, a smešno je majkemi: sad sve živo pakuju u fudbalsku konotaciju. Milka ima posebnu čokoladu, pa onda Smoki od 300 grama, Don Kafa specijal, ima i jebeni toalet papir Brazil-Šampionat!
    Leba i igara.
    A dobro prvenstvo, realno!

12. pa onda Smoki od 300 grama

Istovaraj!

13. toalet papir Brazil-Šampionat

ISTOVARAJ

14. neću sad da se nešto jadam ali ne znam u koju temu da stavim ovu konstataciju: jebote bog u pičku, ako mi se devojka toliko svidi da bih hodao na trepavicama zbog nje, u samom startu će biti odbojna prema takvom stavu, registrovaće me ko mekušca (msm pričam kako ja mislim da se u njenoj glavi odvija to) i neće biti ništa od toga. Iako ne moram to da joj kažem to se vidi iz mog odnosa prema njoj, da sam dobar i fin. A devojke sa kojima bih imao samo seks i ništa više od toga, za koje ne bih kurcem mrdnuo će me skontati kao mužjaka i hteće sve i odma. Tako će na kraju ova prva zvana 'hodanje na trepavicama' otići sa likom 'ja hoću samo seks i ništa više' dok ću ja možda tovariti neku levu zbog koje bi neko peti hodao na trepavicama i tako u krug. jebeni začarani krug. i kako onda da postoji prava ljubav kad su žene kurve?

15. ako mi se devojka toliko svidi da bih hodao na trepavicama zbog nje, u samom startu će biti odbojna prema takvom stavu

Ako se i ti sviđaš njoj, neće, veruj mi, a ako ne, onda ionako nema svrhe.

16. A devojke sa kojima bih imao samo seks i ništa više od toga, za koje ne bih kurcem mrdnuo

Baš si kontroverzan.

17. Ako se i ti sviđaš njoj, neće, veruj mi

kad bi bilo moguće da se dve osobe jednako lože jedna na drugu

18. Hoćeš da mi kažeš da je u svakoj vezi jedan tu na silu?

19. ne, ali uvek je jedno dominantnije, a to je ono koje je manje zaljubljeno tj nije zaljubljeno

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.