Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Maestro, kad šećeriš čaj, možeš li stalno istu količinu šećera staviti? Znači ti ne piješ nikad isti čaj. Ili piješ? Ili u prevedenom značenju...što kenjaš, ako je lepo lepo, ako nije teraj dalje, šta patetišeš.
Nije bre tako, sasvim je normalno da su oboje zaljubljeni, a ko će da meri ko više, a ko manje? Mislim, zar tu i postoji neko precizno merenje?!?
Ima, GM brojačem. I na kraju se ispostavi da zrači od ljubavi prema njemu. Ili je samo radioaktivna.
koliko znam ovaj maestro se samo na skrndelje lozi. skrndelj, fuj rijec.
udaljavamo se sad od teme, poenta je ona stara: što si suvlji to je ona vlažnija; što si gori to si bolji; što se više trudiš oko nje to te ona bolje zajebava; i slično
Ništa od navedenog nije tačno, izgleda da biraš pogrešne. Resetuj i opusti se malo.
Прилично је тачно. Али не потпуно, треба мало балансирати између бољи/гори, с тим што ћеш чешће да нагињеш ка горем(кад осетиш да је хвата лудило и хистерија, а то се дешава често). Не слушај жене кад те саветују у вези жена(и ако неке то добронамерно раде), посматрај само алфа мужјаке.
Ne savetujem ga u vezi žena, baš suprotno. Njemu savetujem da se opusti jer je stvarno daleko od istine ovako emotivno zgrčen.
A da histerija postoji, to je tačno, i s jedni i s druge strane. Takvi se međusobno takođe nađu, sigurna sam :)
Au kolko vi nemate pojma jbt.! To sto pricate vazi za kombinacije ili neke klinke, u ozbiljnoj vezi, sa ozbiljnom devojkom, to ide sasvim drugacije. Nema tu nikakvih kalkulacija, kao "sad cu biti skot, pa ce me juriti" ili "ma necu ja njega da zovem, ako ga ohladim jurice on mene" i tako te munje. Gluposti! U ozbiljnoj vezi sa ozbiljnom devojkom se ne kalkulise, ako ste do jaja- kulj, ako zelis da je oteras u kurac- isto kulj. Dakle ponasas se kako se osecas u datom trenutku a ne kalkulises.
Aca ♥
otkad znam ovog maestra ođe stalno sere jedno isto
Стварно? Није ти се десило да у некој дебилној, из ведра неба свађи(коју она иницира из тренутног лудила) добијеш нагон да јој лупиш један мајгери? Па ипак си ИСКАЛКУЛИСАО да то не би било најпаметније. Лепо то све звучи што ти причаш, али функционише у некој другој димензији где су људи рационални. Испробао сам, обило ми се о главу, пробали други, такође. Сви људи су мање или више прорачунати. Ко тврди да је потпуно искрен у сваком моменту нек ми се напасе мудоа.
Pa, pazi, dok sam bio klinac, u tim situcijama, sam to i radio, jbg. bio sam klinac i glup. Sad imam druge nacine za iskulirati takvu situaciju. Premda ja sa devojkom sad i nemam neke teme zbog kojih bi mi doslo da je šinem majgerijem, jbg 6 god smo zajedno (od srednje) i prosli smo gotovo sve kriticne teme, tako da ako prelezis te decije bolesti i ako nekog volis- to je to. Sad nam je vrhunski, ne moze bolje. Ali to je posledica toga sto nikad nismo kalkulisali, vec ako ti dođe da me nabodeš, pa nabodi me, samo da resimo problem, ako je to jedino resenje u datom trenutku (sti naravno nije) ali je opet (bar po meni) bolje nego kalkulisati i manipulisati voljenom osobom.
Aco, srećo moja zaljubljena ♥
Мора да се слажете у хороскопу, лоло. Манипулација није нужно злонамерна. Неки просто не умеју да схвате шта је добро за њих. Поучен својим и туђим искуствима не могу да прихватим ту теорију да нисте уопште калкулисали, то је просто немогуће. Питање је колико си искрен и према себи и према другима у тој констатацији. Пре бих рекао да сте успели да установите неку равнотежу у вашем односу, оно компатибилни сте и те форе. Ал' кол'ке су шансе да налетимо на такву особу, још у данашње време препуно комплекса, ниских страсти и непоштовања озбиљних веза. Но, како год, сложићемо се да се не слажемо, тј. превише опширна филозофија а мрзи ме да се пеглам.
Jadno je i bedno koliko se muškarci malo razumeju u ženski rod. pozz
Nije stvar u poštovanju ili nepoštovanju ozbiljnih veza. Ne moraju sve veze da budu ozbiljne, ali bi trebalo da budu lišene neuroza, a to se postiže samo tako što niko ne radi ono što mu ne prija. Samo to.
Sve je tačno ovde što je rečeno. Samosažaljevanje nužno rađa neki osećaj gađenja, a devojke će ili da se smeškaju ili da budu neprijatne kada to primete. Dakle, nije bitna reakcija, univerzalno pravilo neka bude: jadno je biti jadan. Dakle, reći sebi: nisam osoba sa spec. potrebama, pa neću se tako ni ponašati. A do tada: ko nije normalan, njemu i ne vredi da bude iskren.
:)
edit: komp me mnogo zeza, baš
sve mi malo ovo lici na "the blind leading the blind"
Dok zena dobro kuva a muskarac dobro jebe sve ce biti kul.