Određeni vukajlijaši = kompleksaši
  • Јова

Zašto se na ovom sajtu većina tema svede na zajebanciju?

Zato što mnogi pate od kompleksa i mnogima je najviše stalo do vukajlijaškog UGLEDA.

Vukajlija je relativno mala zajednica, nema mnogo stalno aktivnih članova i onda se svi znaju. Izgubila se ona anonimnost karakteristična za neke druge forume na Internetu. Stoga svi teže što većem statusu u toj maloj zajednici, i sve počinje da liči na neku čaršiju ili mahalu.

Naravno bitan je KVALITET definicija, bitan je PROSJEK, bitno je ispasti PAMETAN i DUHOVIT.

Tako kad se naiđe na neku osjetljivu temu u kojoj bi iznošenje svog iskrenog ličnog stava moglo da naruši taj UGLED određenog vukajlijaša, on ili ona, umjesto iznošenja tog stava, okrene temu na zajebanciju.

Tako ispadnu mnogo duhoviti.

A to je ustvari ono što političari vjekovima rade - diplomatski odgovor, tj. izvlačenje. Izbjegavanje pravog odgovora.

Takođe, čini mi se da svi misle da su mnogo pametni i da su intelektualci samim tim što posjećuju ovaj sajt. Stoga se mora njegovati elitizam i voditi računa o silnom kvalitetu definicija, pa sada i tema na forumima.

Takođe, taj elitizam treba s vremena na vrijeme začiniti salvama uvreda (ni malo kulturnih ni intelektualnih) na račun onih koji ti se ne sviđaju.

Pušenje kurca i nabijanje na isti, jebanje keve i ostatka rodbine, opšta su mjesta u takvim temama usmjerenim protiv onih koji se određenom autoru ne sviđaju.

Mislim da određeni broj iskompleksiranih autora naročito pokazuje gore pomenute karakteristike, dok je velika većina normalna i prosto voli ovaj sajt, voli dobru zajebanciju, voli diskutovati, voli čitati definicije, voli definisati, i sve ostalo što uz to ide. Tako da se izvinjavam toj većini, a u vezi te manjine, volio bi da čujem i mišljenje ostalih.

Problem je što je ta manjina uglavnom glasnija od ove većine, pa onda njihovi stavovi dominiraju na forumu.

A što se tiče kvaliteta definicija i rasprava na forumu, kao i ganjanja visokog prosjeka, ne kažem da tome ne treba težiti, NARAVNO DA TREBA, samo kažem da ne treba o tome smarati i da ne treba biti time opsjednut. To treba da bude LIČNO NASTOJANJE SVAKOG POJEDINAČNOG VUKAJLIJAŠA, a ne neki izvana nametnuti imperativ zbog koga bi se mnogi na kompletnom sajtu osjećali neprihvaćenim ili nepoželjnim.

• Facafacaa

Ok, izrazio si svoj stav i podrzavam te, ali koja je svrha teme? :)

• Јова

Pa izražavanje stava.

• Јова

I usput da vidim šta ostali misle o tome.

• Dzankee

Odlicna tema.

• Jericho

Konacno da i meni neko posveti temu :)

(cak i komentar mi se uklapa u sablon)

• Facafacaa

I usput da vidim šta ostali misle o tome.

E, to pitanje nisi postavio. Molim lijepo, crno na bijelo :)

Ja bih se realno trebao upisati u kompleksase, al' posto sam picka necu.

• Јова

Izgleda si ovu rečenicu u prvom postu preskočio:

"Tako da se izvinjavam toj većini, a u vezi te manjine, volio bi da čujem i mišljenje ostalih."

• M
    banovan

Jovičiću, potpuno se slažem. Lepo rečeno. :)

• electrolover

Konacno da i meni neko posveti temu :)

Nepotreban je smajli na kraju.

E sad, ne znam bas da li oni to rade svesno zbog nekog ugleda. Mislim da je pre to da ih boli tuki za onog sto je otvorio temu, i sto je on ozbiljan u vezi iste. Ne kazem da se ne treba zezati, ali cesto preteraju.

Evo na primer u ovoj temi. Znam da je tema jos zelena, ali mi ne deluje bas da ima svetlu buducnost, bas zbog nji'.

• Jericho

Kako je nepotreban, ako ti je drago zbog necega, onda stavis smajlija da pokazes da ti je drago.

• V

Jovo svaka ti se pozlatila, ali tako je u svakom drustvu, uvek se nadje galamdzija koji zeli da bude u centru paznje i pocne da rusi sve oko sebe.

• l

ma daj bre, vuka se preliva od kompleksa, to je bar jasno. takodje, pojedinci dolaze ovde da bi lečili frustracije. u stvarnom životu su miševi i jebu ih na svakom ćošku, pa dođu ovde i izigravaju neke prejebane likove/likuše... prilično su zlonamerni i maliciozni i nemaju ni trunku savesti. kenjaju po svemu i svačemu, čisto kenjanja radi... ali to je normalno. u svakom društvu imaš takvih ljudi koji vole da se iživljavaju i izdrkavaju. lično, smatram da džabe žive, samo troše vazduh...

•  električar

Ja se iživljavam i u stvarnom životu muhahaha!

• L@ki

Шта је то просек?

• leksi

зато што је већина тема глупа и на тај начин им се да неки смисао

Zato što mnogi pate od kompleksa i mnogima je najviše stalo do vukajlijaškog UGLEDA.

мени је стало да ме сви знају и протектују да ме не би трајно бановали због изношења става или погрднијег називања чланова, уосталом колико се тај допринос набија на нос ето и римује се :) па како да не тежиш томе

остало је по мом мишљењу лапрдање у празно, с обзиром на то да се не слажем са прве две реченице јасно је да се не слажем ни са остатком

• Lullaby

Ahaha, ko o čemu - leksi o svom banu!
    A bila je i neka tema na tu temu.... :)))

• kizo

Jer je ovo sajt humorističnog karaktera, i ljudima je do zajebancije. A šta da radimo kad neko otvori temu "Najbolje oružje za masovno uništenje?", moramo se zajebavati jer glupo je do bola.

• leksi

Ahaha, ko o čemu - leksi o svom banu!

:) па ебига, док не видим написмено извињење са печатом Вукајлије и потписом Каизена а то ће бити никад, има да га помињем где год је згодно. :)

• Jericho

ma daj bre, vuka se preliva od kompleksa, to je bar jasno. takodje, pojedinci dolaze ovde da bi lečili frustracije. u stvarnom životu su miševi i jebu ih na svakom ćošku, pa dođu ovde i izigravaju neke prejebane likove/likuše... prilično su zlonamerni i maliciozni i nemaju ni trunku savesti. kenjaju po svemu i svačemu, čisto kenjanja radi... ali to je normalno. u svakom društvu imaš takvih ljudi koji vole da se iživljavaju i izdrkavaju. lično, smatram da džabe žive, samo troše vazduh...

Sve je ovde objasnjeno, nema potrebe diskutovati dalje. Sad mozemo da okrenemo opet na zajebanciju ;)