Vukajlijaši uživo
  • Gvozzden

Ovde kod mene likovi sa foruma mog kraja svaki vikend dolaze da igraju fudbal? A šta kažete? :)

• Surovi

lol bolje pivo.

• wojtek

Ваистину.

• Gvozzden

I ja se slažem.Dajte svoje predloge i mišljenja...Ovu temu sam postavio u cilju borbe protiv zavučenosti ispred monitora.

• Surovi

lepo si se setio, ali napolju je vazduh, svetlo i mnogo naroda. sve ono čega se svi plašimo :)

ja sam za!
    (pa ako nas pojedu zombiji jebiga, barem znamo zašto smo izlazili napolje)

• wojtek

Нека пивчуга и блеја.
    Има примедби?

• Gvozzden

Ajde ako još ljudi zainteresuje ideja nešto da organizujemo.

• Lithium

Mozda se i skupimo.

• DAiSHi

Ako treba, uzimam kartu za Beograd. :)

• selenijum

Ma ja ode sad na pivo, na promociju ex-yu-rocks festivala....I to na plazu....Milina....

• zirafko

Ja ne igram fudbal, smrc :(
    Ali but, uvek sam za žurku, pa ako vam treba navijača, eto mene, na severu, razume se.

• Surovi

:):)
    naravno da ne bismo mogli.. al možemo da probamo!

• Gvozzden

To Surovi,to je duh!Ništa od ovoga izgleda da ljudi više vole svoju sobu i svoj monitor...

• luftiguz

Soba manje-vise, al' monitor.. ;)

• zirafko

Očito su prirodni zakoni jači od civilizacijskih, pa vukovi mrze žirafe.
    Na severu je tvrdo, tako da tu može da padne i neko pušenje, ali postoje vrste koje se ne ukrštaju ni na severu ni na jugu, tako da ovaj poziv na seks moram odbiti.

• En_Dotter

E, ako si mu rekala!

• dovlinhos

I šta je bilo s ovim? Bilo je dovoljno jedno spominjanje oralnog sexa da nas odvrati od teme i potisne napore da se stvarno prelijemo iz virtuelne u materijalnu stvarnost.

'Aj'te ljudi, živnite malo! Što ćale Kaizen ne bi odredio datum koji njemu najviše odgovara, pa ko može može, ko ne može neće da može.

• Gvozzden

Dovlinjos, podržavam ja sam uostalom i otvorio temu...

• Surovi

dosta mi je 2 puta u 2 dana što sam te video dovlinhose :D:D:D, al ajde može...

• kaizen

"I šta je bilo s ovim? Bilo je dovoljno jedno spominjanje oralnog sexa da nas odvrati od teme i potisne napore da se stvarno prelijemo iz virtuelne u materijalnu stvarnost."
    ---
    Meni je materijalna postala virtuelna stvarnost ako me razumeš, tako da bi to bila degradacija stvarnosti. :)