Prijava

Да не би свако ко дође до неке фантастиче идеје отварао нову тему, и да не би долазило до тога да се више пута предлажу сличне ствари, ПРЕДЛАЖЕМ да све своје предлоге пакујете у ову тему.
:)

Predlažem da se na groblju oformi neki kao folder,gde će stajati izbrisane definicije o Čaku Norisu, kako bi se izbeglo ponavljanje istih. Znam da je zajeban posao, ali groblje ipak , ako več postoji, treba da ima neki redosled.

Обећано нам је да ће некад у будућности постојати претрага гробља, тако да би тада биле лакше доступне и све деф. о Чаку...

grasijas, esta todos :)

Ja predlazem da se uvede institucija venca, broja definicija koje su zavrsile na groblju, za svakog pojedinacnog autora. Taj broj bi trebao da stoji svakome u profilu, i da ima link ka tim definicijama. Cesto se ljudima obrisu definicije koje su im drage a stvarno su za brisanje, pa bi na taj nacin mogli da ih se fino prisete. Ne mora da se zove venac, moze neki drugi naziv. Mislim da ce se tada praviti manja frka oko obrisanih definicija.

Predlazem da se NE uvede. Trust me, znam zasto...

Dobro, onda bi trebalo obrisati ove postove posto je predlog ocigledno besmislen i glup.

Чекај, чекај, да чујемо још неко мишљење...:)

Cekaj bre, kao clan sajta, imam prava da se izjasnim kao i ti, i svako drugi. Ili mozda nemam? Ne odlucujem ja, uostalom, tako da ne znam cemu ljutnja. Mozda jer nisam obrazlozila. Pa evo ovako. Mozda neki ne zele da se sete definicija koje su obrisali ili koje su trazili da budu obrisane iz dobrih razloga.
Aj sad polako, nemoj odma da skaces. Predlog sam po sebi nije toliko los, ali mnogima se nece dopasti da svako moze da gleda definicije koje ne zelis na svom profilu...

po mom mišljenju frkisanje oko obrisanih definicija nikada neće da se iskoreni sa ovog sajta... A što se predloga tiče mislim da bi stvarno mogao da umiri autore, ne znam samo koliko je taj poduhvat kompikovan i izvodljiv....

Nisam se ni najmanje naljutila. Nije mi ni palo na pamet. Sto bi se naljutila? Samo kad si rekla ne, izgubila sam samopouzdanje. Meni je ovo palo na pamet odavno, ali nisam bila sigurna da li to ima imalo smisla. Kako si odmah rekla NE, pomislila sam da nema. Pa sam predlozila brisanje da nezatrpavamo ovo. Mir,mir?

Aman :))))
Ja samo kazem kako bi mnogi korisnici reagovali (ne ja), a predlog je sam za sebe lep. Al mislim da se bas niko ne bi bunio ako bi taj link bio dostupan samo autoru, kao izmena profila...
Bila sam mod i znam oko kakvih gluposti ljudi dizu nevidjene frke...
Cmok cmok cmok, ljubim tvoj divni skok :*

BTW ja ne umem da se ljutim:)))
hop, hop!

Samo malo...

@МаријанаП: Otvaranje ove teme nije bilo potrebno.

Već su dve ovakve slične teme bile zaključane jer kaizen nije mogao da ih prati.

U alternativi, predložio sam kaizenu da napravi specijalni podforum za predloge.

Evo i linka za to: http://vukajlija.com/forum/teme/1461

I dokle god ne bude tog podforuma, možemo slobodno da pravimo nove teme za svaki predlog, jer je kaizen rekao da će se ovo realizovati uskoro.

Forum nije veliki, možda biste mogli malo da prošetate po sadržaju u cilju sprečavanja dupliranja tema. :)
Barracuda je u pravu: LINK
Tako da bih ja ovo da zaključam :)