A koliko si ih imao (imala) do sada?

1. Ako sam ja zena...onda 1

2. Е да Џимбо, имаш одговор на оној мојој дефиницији... Ако ниси видео...

Саћу погледам. :)

Dzimi tebi verujem da imas veoma sirok repertoar deifinicija jebanja, tako da...

Извини, нисам те баш најбоље сконтао. Ако могу да те замолим да будеш мало експлицитнији? :)

3. Šta podrazumevate pod jebanje?

Ово и мене занима.

Tvoje komentar mi govori da osim sirovog seksa pod jebanjem zelis da uvrstis i neke druge aktivnosti.

4. Prosle godine jednom a ove Boga mi malo rjedje...

5. Prosle godine jednom a ove Boga mi malo rjedje..

ahahahahahahahahahahahahahahahahahah xD

6. samo danas, ili se broji i juče?

7. krpa nasla zakrpu...8)

8. ajde ljudi licitirajte, tema se odnosi na brojeve

a za kukanje ima druga tema

9. Ove godine sam imao 7 tona uglja, najvise do sada

10. Ремац брате, ја 6 метара дрва!

11. FejzbukmANIJAK

Ремац брате, ја 6 метара дрва!

Masala

12. KOREN iz svega ovog 17821-15015 pa plus 10.42539696 i onda opet koren iz toga....eto...mozda plus jedan...al mislim da je to

13. Brate koliko je kul internet, kazes da nisi jebao i niko ti ne veruje :))) Do jaja!

Kol'ko je ovo do jaja post! Haha!

14. mahatma gamby stavi ga u omiljene tamo..

15. To sam i teo :)
    Al me mrzi :)

16. Uočavam paralelu između ove teme, na kojoj sad postujemo i ove: http://vukajlija.com/forum/teme/7744

17. Диви гавајо Баракуда ал је духовит...

18. Ja sam sinoć sanjao neku jebačinu, 'el se to računa?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.