A koliko si ih imao (imala) do sada?

1. En_Dotter
    Волео бих да нисам никад ништа женско упозно, а камо ли општио.

+1

2. Ma oprobao sam ja ovo jednom, vidio da se ne razumijem u to, batalio.

3. Хилда Суарез

5

I ... ima li kakve razlike?

4. A jel se računa plaćanje prostitutki?

5. Ali stvarno me zanima kako žene doživljavaju razliku. Eto ova Hilda imala 5, da li bi mogla da napiše definiciju o svakom pojedinačno ili bi ih razvrstala u neke kategorije tipa zec-brzokec, lenština-podmetač, orator, digitalista, razarač, terminator i tako dalje u nedogled.

6. Sve je stvar trenutnog raspolozenja. Joj sto sam fin jebo me svak'

7. @virtal zene vrlo konretno dozivljavaju razliku :)
    vi muskarci ste u principu vrlo laki za koristiti i za zadovoljiti, i da uglavnom imamo mnogo drugacije nadimke koje karaterisu ljubavnika. zec brzokec.. :))) vala nikad nisam cula neku drugaricu da je tako nekog tipa nazvala :)))

8. @virtal zene vrlo konretno dozivljavaju razliku :)
    vi muskarci ste u principu vrlo laki za koristiti i za zadovoljiti, i da uglavnom imamo mnogo drugacije nadimke koje karaterisu ljubavnika. zec brzokec.. :))) vala nikad nisam cula neku drugaricu da je tako nekog tipa nazvala :)))

U to ne sumnjam Jano. Znam da ste sa druge planete i potpuno različita bića, što je i normalno, inače ne bi bilo zanimljivo. Samo jedna mala digresija na ovo

vi muskarci ste u principu vrlo laki za koristiti i za zadovoljiti,

rekla si to sa dozom superiornosti. Greška. Zamka u koju žene redovno upadaju. Pa to je Jano ono što mi hoćemo. To je vrhunac, nama i ne treba više. Mi smo tu ispunili misiju ma koliko to vama izgledalo lako i kao neka zajebancija. Koristiti-zadovoljiti, funkcionalna simbioza, perpetum mobile na kome smo stigli sa dna okeana do Vukajlije.

9. Zamka u koju žene redovno upadaju.

Da li si ozbiljan kada misliš da je to zamka? Hoćeš da kažeš da žene ne uživaju?

10. Znam da ste sa druge planete i potpuno različita bića, što je i normalno, inače ne bi bilo zanimljivo.

Sacu te prebijem virtualni!
    I nisam rekla sa dozom superiornosti, vec sa dozom iskustva :) Kad sam rekla vrlo laki za koristiti mislila sam iskljucivo na seks posto uglavnom svaki normalan muskarac zeli da zadovolji zenku te je poslusa ponekad :) iako ne uspe svaki put u tome. A da ste laki za zadovoljiti, vala laki ste. Kurve :)

11. Da li si ozbiljan kada misliš da je to zamka? Hoćeš da kažeš da žene ne uživaju?

Ma neeee natnat, hteo sam da kažem zamka u smislu paukove mreže gde pauk (muškarac) čeka da bocne.

Kad sam rekla vrlo laki za koristiti mislila sam iskljucivo na seks posto uglavnom svaki normalan muskarac zeli da zadovolji zenku te je poslusa ponekad :) iako ne uspe svaki put u tome. A da ste laki za zadovoljiti, vala laki ste. Kurve :)

Pa i ja sam mislio na to. Jano to tako i treba da bude - LAKO. Zašto komplikovati. A ovo za drugu planetu to je živa istina i nema tu ništa loše. Muškarci se kreću pravolinijski žene u krugovima ili ciklusima.

A da ste laki za zadovoljiti, vala laki ste. Kurve :)

Neka je i lako, ali to je sve što se traži. Ovde pričamo o biologiji i seksu a "kurva" je karakterna osobina. Nemoj razmišljati ružno o muškarcima jer koliko sutra završićeš u nečijem naručju.
    Ja na primer ne mrzim žene, naprotiv, obožavam ih i ne pada mi na pamet da nešto ružno kažem jer to i ne mislim.

12. Pa zar nije poenta da se uplićemo jedni drugima u mreže? Što češće...
    Po meni tu ne bi trebalo da bude ama baš nikakvih komplikacija.

13. Zanimljivo pitanje...Ja se stvarno ne sećam, nisam ni brojao.

Tako je to kada si više od 1/4 veka seksualno aktivan, na kraju zaista ne znaš koliko ih je bilo, ali ne zato što su u pitanju hiljade, nego zato što si mator pa zaboravljaš.... :-)))

14. Pa zar nije poenta da se uplićemo jedni drugima u mreže? Što češće...
    Po meni tu ne bi trebalo da bude ama baš nikakvih komplikacija.

Muškarac je pauk, žena upada u mrežu. Ako si žena nemoj biti pauk nego se kao i svaka mušica veselo strmoglavi u spremnu mrežu. Tu je udobno, a ti se samo malo bacakaj i pauk će doći.

15. Ja sam nekada pauk, nekada mušica. Zabavnije je :)

16. Kad krenu zamke da se pletu i žene cekaju boc, tu nema nit seksa nit orgazma.
    tacka.

17. Tako je Jano, ljubim te u boc!

18. Tačka je kad ja kažem da je tačka.

Kad krenu zamke da se pletu i žene cekaju boc, tu nema nit seksa nit orgazma.
    tacka.

Opet se ne razmemo. Različiti jezici sa različitih planeta. Nisam rekao da se plete zamka (zamka je nešto podlo) nego mreža kao nešto udobno gde može da se sleti i skrasi.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.