Онда ми тек ниси јасан. С ким делиш стан, са говноваљима? :)
Onakav prilaz primenjujem najčešće posle posete nekih gostiju, a u normalnim uslovima malo sam blaži. Ponekad.
Kad mi se baš prikenja pa ne stignem da izvedem ritual. :)
Čekaj malo, možda ja i jesam malo bolestan. :)
Kao Džek Nikolson u jednom filmu. Ili Monk. Znam da se neću menjati. Možete reći da preterujem, ali šta ću. Takav sam. Ježim se bakterija, grinja i ostalih gamadi. Jebiga.
Да би се свакодневно окупао, правац у кењару, кабина с' чучавцем. У папучама са ортопедским ђоновима, с' кофом загрејане воде и бокалчетом левитираш у истој неби ли избегао да дотакнеш зидове облепљене исеченим страницама из "Анала", живописно прошаране говњавим прстима, шорком и запеклом спермом. Фасцинација физичком спремом коју показујем тако што се атомски брзо окупам за тренутак заслепљује моју шокираност новонасталим (не)хигијенским условима. Прање зуба, бријање и сечење ноктију обављам након "хорор" купања, злу не требало.
- Прање гардеробе, гаћа и чарапа:
Веровали или не, на задовољавајућем нивоу, бар' у овом случају. Ствари пере Шандор звани "Шаци", ђарма, главни геј у соби. Мардеља ту због неке пљачке гробова. Ради иначе у вешерници па ће ти за две паклице "Фаста" фино опрати све, откуваће ти бели веш, испеглати и "војнички" сложити.
- Постељина:
Од куће, куће и само од куће. Не дај да те неко збари. Реци својима да то пошаљу још постељине од куће.
Једном сам се обрела на Палилули иза неке месаре када су радници имали пуш-паузу. Нека краветина је једном руком држала цигару а другу зарила у гаће и чешала буљу тако нервозно и са гуштом као да има шугу. Месо термички обрађујете (ваљда), те пококате и те бактерије, алге, парамецијуме...али ниво хигијене у нашим угоститељским и другим објектима је раван нивоу пијаће воде у септичкој јами.
Иначе, треба себи дозволити присуство бацила и микроорганизама јер тако челичите имунитет. Моја мајка ме је док сам била мала држала под стакленим звоном и иза гостију параноично брисала кваке итд..а ја се разбољевала сваке друге седмице...а онда је ваљда схватила и пустила ме да се ваљам у песку к'о сва остала деца.
Бапске приче, аман..Кондиломи би се пренели ако би извесна села без гаћа, излучила то што има да излучи, па села друга, такође без гаћа. Ужас...
Пала сам на пацовској пишаћки, тастатури (пуж голаћ ми намигује из ње) и улажењу у ципелама.
1. Да ли перете руке по доласку из града, или се одмах хватате за предмете по кући?
Perem.
2. Је л' перете руке ПРЕ вршења нужде или само после? Да ли уопште перете руке? Или сматрате (као већина људи) да су руке по дифолту чистије од гениталија? Неке статистике показују да већина савремених гениталних инфекција долази од прљавих руку, а не од незаштићеног секса.
Perem, al desi se da zaboravim pre.
3. Кад сте последњи пут дезинфиковали тастатуру и миша? На истима се за недељу дана намножи више патогених организама него на псу луталици.
Krajem prošloga veka.
4. Да ли перете лименке или волите да конзумирате пљувачку пацова из магацина где су исте стајале и прљавштину са руку које су их стављале на раф у продавници?
Perem kurac.
5. Да ли перете воће и поврће? И како их перете?
Perem, dobro ih perem, prskaju ih svakakvim govnima, neću se otrujem.
6. Је л' делите чаше, флаше, лабела, шминку и остала срања са другим људима?
Samo kad sam pijan, a tad je u flaši/čaši neki alkohol, tako da ni od toga neću d umrem.
7. Колико често мењате пешкир и да ли користите више пешкира у исто време?
Keva pizdi zbog mojih peškira, otprilike jedan dnevno.
8. Да ли улазите обувени у кућу или пуштате да вам људи улазе обувени? Ово се нарочито односи на спаваће собе.
Ne ulazim, a ljudi ulaze, al posle toga se usisa.
9. Да ли се пресвлачите по доласку из града или истим панталаонама у којима сте седали на седишта по аутобусу седите и по кући?
Uglavnom se presvlači,. desi se nekad i da ne, al retko.
10. (за жене) Да ли лети седате голим бутинама на седишта у превозу и на столице по кафићима? (ово је најефикаснији начин преношења кондилома)
Nisam žena.
11. Да ли имате посебан сапун или цела породица користи исти? Да ли користите течни сапун за прање руку или обичан?
Uglavnom koristim tečni, mada povremeno i običan, svi peremo ruke jednim sapunom....
1.Perem
2.Perem
3.Nikad
4.Ne perem
5.Dobro operem.
6.Samo flase.
7.Nemam pojma i kod mene ja keva zaduzena za to.
Ne koristim vise peskira istovremeno.
8.Uglavnom izuvanje.Ali ne uvek.
9.Presvlacim se.
11.Nekad tecan nekad obican.
Cela porodica korisi isti.
НЕ разумем... Поготово то за срање. (ролна папира и дезинфекција даске)
ЈБТ мој деда је умро са 80 а брисао је дупе политиком...
И није имао вецешољу већ је живео на салашу и срао у пољски веце.
бар до 1962 када је саградио кућу и увео купатило...
Ако је неко толики фрик за хигијену онда нешто није у реду са њим.
Како ли смо стигли до овде где смо стигли?
Хиљадама година ни дупе нису брисали наши преци... ПА смо опет сви овде...
Onakav prilaz primenjujem najčešće posle posete nekih gostiju, a u normalnim uslovima malo sam blaži. Ponekad.
Kad mi se baš prikenja pa ne stignem da izvedem ritual. :)
А да имаш своју ВЦ шољу коју нико други не користи, је л' би је опет облагао т-папиром?
Ne verujem. :)
Prešlo mi je u naviku, ali to bi već bila bolest. Ovako bar imam izgovor za moj ritual. :)
Čekaj malo, možda ja i jesam malo bolestan. :)
Kao Džek Nikolson u jednom filmu. Ili Monk. Znam da se neću menjati. Možete reći da preterujem, ali šta ću. Takav sam. Ježim se bakterija, grinja i ostalih gamadi. Jebiga.
Ja ti se divim,Tronožac. :)
Pacovi, tu ima pacovi. Neigijena to stvarno jeste...
Како сам изгубио "стерилне" трипове:
Сремска Митровица, ћорка, "круг" илити затворени део, први павиљон, соба II/1.
- Купање и лична хигијена:
Да би се свакодневно окупао, правац у кењару, кабина с' чучавцем. У папучама са ортопедским ђоновима, с' кофом загрејане воде и бокалчетом левитираш у истој неби ли избегао да дотакнеш зидове облепљене исеченим страницама из "Анала", живописно прошаране говњавим прстима, шорком и запеклом спермом. Фасцинација физичком спремом коју показујем тако што се атомски брзо окупам за тренутак заслепљује моју шокираност новонасталим (не)хигијенским условима. Прање зуба, бријање и сечење ноктију обављам након "хорор" купања, злу не требало.
- Прање гардеробе, гаћа и чарапа:
Веровали или не, на задовољавајућем нивоу, бар' у овом случају. Ствари пере Шандор звани "Шаци", ђарма, главни геј у соби. Мардеља ту због неке пљачке гробова. Ради иначе у вешерници па ће ти за две паклице "Фаста" фино опрати све, откуваће ти бели веш, испеглати и "војнички" сложити.
- Постељина:
Од куће, куће и само од куће. Не дај да те неко збари. Реци својима да то пошаљу још постељине од куће.
:)
JE4BIZE DR PIJEM PIVO
EKURAC
Ja samo zazviždim i dođe mister proper i oriba klonju.
Otkad nosim Pampers, ribe se loze na moje usrane gace.
Hvala od sveg srca Pampersu.
Једном сам се обрела на Палилули иза неке месаре када су радници имали пуш-паузу. Нека краветина је једном руком држала цигару а другу зарила у гаће и чешала буљу тако нервозно и са гуштом као да има шугу. Месо термички обрађујете (ваљда), те пококате и те бактерије, алге, парамецијуме...али ниво хигијене у нашим угоститељским и другим објектима је раван нивоу пијаће воде у септичкој јами.
Иначе, треба себи дозволити присуство бацила и микроорганизама јер тако челичите имунитет. Моја мајка ме је док сам била мала држала под стакленим звоном и иза гостију параноично брисала кваке итд..а ја се разбољевала сваке друге седмице...а онда је ваљда схватила и пустила ме да се ваљам у песку к'о сва остала деца.
Бапске приче, аман..Кондиломи би се пренели ако би извесна села без гаћа, излучила то што има да излучи, па села друга, такође без гаћа. Ужас...
Пала сам на пацовској пишаћки, тастатури (пуж голаћ ми намигује из ње) и улажењу у ципелама.
Perem.
Perem, al desi se da zaboravim pre.
Krajem prošloga veka.
Perem kurac.
Perem, dobro ih perem, prskaju ih svakakvim govnima, neću se otrujem.
Samo kad sam pijan, a tad je u flaši/čaši neki alkohol, tako da ni od toga neću d umrem.
Keva pizdi zbog mojih peškira, otprilike jedan dnevno.
Ne ulazim, a ljudi ulaze, al posle toga se usisa.
Uglavnom se presvlači,. desi se nekad i da ne, al retko.
Nisam žena.
Uglavnom koristim tečni, mada povremeno i običan, svi peremo ruke jednim sapunom....
Ja operem noge pre vecere.
polako, ima vremena
polako, ima vremena
ja rekoh, nervira me kad je mokar peškir il nešto, retko koristim isti peškir dva dana....
A jel perete noge pre vecere?
И мени је пиво било горко првих пет пута.
Сад ми слатко. :)
1.Perem
2.Perem
3.Nikad
4.Ne perem
5.Dobro operem.
6.Samo flase.
7.Nemam pojma i kod mene ja keva zaduzena za to.
Ne koristim vise peskira istovremeno.
8.Uglavnom izuvanje.Ali ne uvek.
9.Presvlacim se.
11.Nekad tecan nekad obican.
Cela porodica korisi isti.
Džimi ne pretjeruj. Može šećer da ti se povisi :D
НЕ разумем... Поготово то за срање. (ролна папира и дезинфекција даске)
ЈБТ мој деда је умро са 80 а брисао је дупе политиком...
И није имао вецешољу већ је живео на салашу и срао у пољски веце.
бар до 1962 када је саградио кућу и увео купатило...
Ако је неко толики фрик за хигијену онда нешто није у реду са њим.
Како ли смо стигли до овде где смо стигли?
Хиљадама година ни дупе нису брисали наши преци... ПА смо опет сви овде...