Јуве фан клуб

1. Едит Пеки 13.2.2011.

Обрисана реклама у првом посту и измењен назив теме.

2. Peku me oci.
    F.o...r...z..a.. milan..
    Morao sam

3. Борисе ниси ваљда спао на то да овако рекламираш сајт?

4. Ја рек'о Јужни Ветар. -.-

5. To Dzanki!
    Kakav Juve kakve picke materine?

6. Kakav Juve boranija

7. Roma рођаци , и наш вођа , Принц Рима ,велики Франческо Тоти!

8. Koji ste vi nemaci pojma, Juve je institucija!

9. glupo....ajmo sad svi da otvorimo temu za svoj tim...

10. ja sam fan juvea prslog, jebem ih u usta gadna... Italijanski fudbal je najšugaviji fudbal na zemaljskoj kugli

11. Unazadilo nas je izbacivanje iz lige, u sezoni kad je 5-6 klubova kaznjeno, Juve izbacen. Ne kazem da je nezasluzeno, samo kazem da su kazne za druge bile nepravedno blaze. Za 2-3 godine ce leci sve na svoje.

12. Поштујем и ценим Јувентус ,али их не волим ,некако су ми одбојни и антипатични ,бем га....

13. Ево да се упишем и ја.
    FORZA JUVE!!!

14. TOTTI!!!!!!
    FORZA ROMA!!!

15. Ваљало би угазити ову буранију. Ајмо Красо ували један Цезару за мене.

16. Khm, Milan zakon! :Đ

17. Sve to kriminalci predvodjeni La Martinijem govna ona najgora
    MILAN ALEE

18. Београд, Маракана, 1973.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/79/Ajax_Amsterdam.svg/306px-Ajax_Amsterdam.svg.png

Посерем се у Јувентус па набијем петом. олололо

19. Пффф...
    Зна се ко је Јуве, а ко су миланска боранија.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.