![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Едит Пеки 13.2.2011.
Обрисана реклама у првом посту и измењен назив теме.
Peku me oci.
F.o...r...z..a.. milan..
Morao sam
Борисе ниси ваљда спао на то да овако рекламираш сајт?
Ја рек'о Јужни Ветар. -.-
To Dzanki!
Kakav Juve kakve picke materine?
Kakav Juve boranija
Roma рођаци , и наш вођа , Принц Рима ,велики Франческо Тоти!
Koji ste vi nemaci pojma, Juve je institucija!
glupo....ajmo sad svi da otvorimo temu za svoj tim...
ja sam fan juvea prslog, jebem ih u usta gadna... Italijanski fudbal je najšugaviji fudbal na zemaljskoj kugli
Unazadilo nas je izbacivanje iz lige, u sezoni kad je 5-6 klubova kaznjeno, Juve izbacen. Ne kazem da je nezasluzeno, samo kazem da su kazne za druge bile nepravedno blaze. Za 2-3 godine ce leci sve na svoje.
Поштујем и ценим Јувентус ,али их не волим ,некако су ми одбојни и антипатични ,бем га....
Ево да се упишем и ја.
FORZA JUVE!!!
Forza Juve!!!
TOTTI!!!!!!
FORZA ROMA!!!
Ваљало би угазити ову буранију. Ајмо Красо ували један Цезару за мене.
Khm, Milan zakon! :Đ
Sve to kriminalci predvodjeni La Martinijem govna ona najgora
MILAN ALEE
Београд, Маракана, 1973.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/79/Ajax_Amsterdam.svg/306px-Ajax_Amsterdam.svg.png
Посерем се у Јувентус па набијем петом. олололо
Пффф...
Зна се ко је Јуве, а ко су миланска боранија.