Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
moze li bez postova tipa " krenemo ortak i ja u grad, mi ludi, on 96', ja 97', pokupimo dvije ribe 98' na foru štaš' popit, zavrsimo kod njih na gajbi, jebem jednu, druga mi pusi, ova druga zatrudni, njen cale mi dodje i kaze, ti majku, okupim ortake, jebemo mu kevu, i onda mi ta zenska posalje poruku i kaze da smo zavrsili....zauvijek"
da ne serem vise, kvarite temu
koje 98' imaju gajbu da i ja konkurisem?
кхахахах
to nije poenta... karikiram, al nisam daleko od onog sta djeca pisu
- Деведездргуго (лаж иначе, две године млађи)
- Ја сам седам година старија од тебе.
- Ма какве везе има. Имаш дечка?
- Имам.
- Јел јак?
- Јесте.
- Јел брз?
- Није.
- Е одлично, ја сам био други на кросу на општини Земун.
Мислим да је ово најјачи пост на било којој теми икад.
Приђох риби и рекох:
-Ћао Јованице, лепе су ти окице.
Није се звала Јована.
-----
Рекох девојци:
-Ја сам пошао на експедицију на твоје срце. Да ли ме пратиш?
Ни реч ми није рекла.
--------
Ово није испала већ трансфер блама.
Им'о сам рибу, били 7 месеци кад се збере из 4 пута.
Јебемлига, заљубљен бејах. Елем, ја имао велику матуру и она дошла да ме гледа. Нисмо тад били у вези. Прилази да се сликамо и стојали смо минут - два као у оним геј романтичним тинејџ лов филмовима. И ја не знам шта ми би, цитирам јој Елитне Одреде.
Кажем:
"Стојим сада пред тобом као никада, киша пада ти лепша него икада."
Пар чињеница:
1. Падуцкала је киша.
2. Сестра ми слуша ЕО па сам запамтио текст.
3. Није била лепа.
4. Стајао сам тако пре пред њом.
Најјаче је што се разнежила и биле јој очи пуне суза ал' курва није хтела да се помиримо. Ја ево сад сновом девојком и она ме стално кад попије зове и цитира Цецу "да раскинем са њом". Кркај га курво. Пробудила си најгоре у мени.