Moraš da nađeš mapu sa relativno malo igrača gde, ili admin menja mapu, ili automaski posle određenog broja rundi. A da baš u to vreme ima zainteresovanih igrača... Mnogo je to kockica da se složi brajko :)
evo moj server, imam dinamicku IP adresu i nece lagovati napokon je sredjen 79.175.113.91:27015 Novo Naselje Public, drzim server na kompu :PPP i recite koju tablu hocete pa cu staviti ako nemam download cu :DDDD
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Što mislite noćas da nađemo neki server da se pokupimo fino ka ljudi... i neku drugu mapu da igramo ne dast, ne ni inferno, a ni astek...?
Ajde nekad oko 10 može?
Meni svejedno, kad god oćete :)
Moraš da nađeš mapu sa relativno malo igrača gde, ili admin menja mapu, ili automaski posle određenog broja rundi. A da baš u to vreme ima zainteresovanih igrača... Mnogo je to kockica da se složi brajko :)
Vi se dogovorite a ja ću se vrnem posle...
SMarko nemoj zivota ti vise da stavljas IP pa zarez, jedva sam skonto dje je problem :) !!
oće bit pucanja?
Eo ja cekam -.-
ae i ja sam tu pa nek neko tefteri kolko nas ima...
evo moj server, imam dinamicku IP adresu i nece lagovati napokon je sredjen 79.175.113.91:27015 Novo Naselje Public, drzim server na kompu :PPP i recite koju tablu hocete pa cu staviti ako nemam download cu :DDDD
Oko 10 ćemo... Može?
Matrix, koji ti je mapsajkl?
ajte ljudi server jebe keve :D
‚Ja ću uć sad malo, ali čisto da vidim, jer moram da jedem
bi ljepo al cim udje preko 4 coveka ode ping na 600
jbg a ko je SKORO kupio novi komp da mu posaljem ovo za server, sigurno ce bolje raditi :DDDD
217.26.76.42:28000
pazite se rajkox7 ne zna da igra pa koristi cit =.=''
Igra li se još?
E, a ja sam čuo da ima veliku kitu, je l' to istina?
nema niko na tom 217.26.76.42:28000