CS 1.6 - пропало оснивање клана

1. Ima li kakvog pucanja noćas?

2. ne bi da smaram ali aj pokušajte opet na 109.121.43.149:27015 moj server radim svakakva podešavanja da bi smo igrali mada je bolje da ja ne igram :D

3. ae likovi oce bit kakav akšn??

4. Moglo se nešto, nisam vas dugo prčio....

5. Mogli bi malo.... oćemo kasnije? Da dođe još ljudi

6. Messalina i ja smo tu. Javite kad se bude igralo.

7. Ok....
    I ja sam tu, znači makar 4 će nas bit'.... neđe oko 10 ćemo, mislim da je najbolje tada, m?

8. и ја ћу а г де?

9. ima na 6 za sad.... de nek neko server skonta...

10. Potražiću ja.... ali igramo oko 10... možda dođe fejzbukmanijak i još poneko... uglavnom tu smo

11. Ali ej, nećemo dust2, presmrdio je, ka boga vas molim...

12. de ajmo dust2 znas otkad nismo igrali xD

13. e jebem li ga keva ne da na obican komp a da drzim server na laptop nmg ipak na drugi server sad cu pokusati da nadjem jedan server koji ce biti prazan do 11 :D

14. ae mogli bi kolko nas ima

15. ајде змије , дајте ИП

16. samo je dust slobodan a mislim da se to maretu ne bi svidelo :)

17. Hoce li ko igrati veceras? :P

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.