![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
REMAC JE ČIIIIITEEEEEEER, NA NA NA NA NA NA NA! REMAC JE BANOVAN! HUHUHUHUH!
moram biti banovan kad je tuka i kad joj moram psovati. Ajd ulazite
Ne mogu da igram sa ovim netom, izbacuje me odmah. Pola studenjaka šljaka na MTS-u, uveče jedva stranice otvara. Muka studentska :/
ajd mozda kasnije bude moglo
Чудна Шума ДМ
193.104.68.53:27028
Саки одакле си ти ? Пошто је Чудна Шума, локални сервер из мог краја...
Ајде хоће ли неко сад??
Ajde.
ај јјош неко бре! нећу са рајком да играм један на један бољи је :)
91.150.72.232:27040 телекран
Субаја бато :)
Немам појма одакле је ЧШ, али екипа (на стандардном серверу) је луда. :)
Nisam nasao CS 1.6 temu, pa da vas ovde pitam...
Kako se skace cik-cak (brzo) u canteru?
Stvarno mi nije jasno kako ljudi to rade, ja pokusavao na svakojace nacine, al nece, zato, ko zna, nek kaze...
Oćemo da opalimo malo, a a a?? Nas ima dvoje ođe, čekamo još ljudi. Fejze, javi se!
Kako se skace cik-cak (brzo) u canteru?
Stvarno mi nije jasno kako ljudi to rade, ja pokusavao na svakojace nacine, al nece, zato, ko zna, nek kaze...
Au nindza, tesko da ti mogu to rijecima objasniti, zapetljano ce ispasti da ti ispisem : )
Remac, aj opalimo malo, a a a?
teskos messalina, ja sam kuci a to mi je sranje od kompa, mogu uletiti 2-3 runde dok se ne iznerviram zbog kompa : )
месс нисам видео тек сад.. јбга, а сад мора палим :( једног дана ћемо сиграти масовно као ономад... не брините! :) Само да се скупи раја лоол
Neko raspoložen?
ајде кантер бре??"??"?"?"?"?"
aj naći server
Oćemo majku mu! I ja se pitam k'd ćemo.
Samo ja ne mogu sad, moram da palim uskoro...