Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
са модераторима не играмо :р
лолл шалим се! Ае онда вечерас???? ДА се организује неко веће друштво и да пичимо као људи, шта кажете?
ae ja sam slobodan
и ја сам вечерас слободан, тј увек сам слободан ако ме разумете лололо
лолл шалим се! Ае онда вечерас???? ДА се организује неко веће друштво и да пичимо као људи, шта кажете?
Preti ti nož za ovo :p
Ja sam slobodna tunajt, samo je pitanje kako će ovaj šit internet da me služi. Aj da probamo :)
сад?
А могли би и сад а?
46.4.9.195:27580 Ип
ne radi taj,,,, smor!
ево овде 217.26.76.106:27087
89.216.50.91:27080 ovaj radi
јел ће буде нешто вечерас?
која кулажа брате....
Ja sad došao kolko ima raspoloženih jel vredi započinjati
брате не вреди... а некад смо пуцали нас 15 братее.. сад пичкин дим
Ja bih pucao al' mi je grafička u kurcu pa se i ne javljam....
E, i ja sam zainteresovan. Igrao sam kanter svaki dan pre godinu dana. Malo ce mi trebati da se vratim u formu, ali lepo sam resetao one eksperte botove. Znam da je to pickin dim u odnosu na igrace po serveru, al jebe mi se. Sigurno sam iznad proseka.
Moj net otišao s njegovom grafičkom na isto mesto.
Jel neko raspolžen?
za sve kanterase moj server 91.150.72.230:27052 xDD
Оће неко сада?